Skusim este jeden pokus... fakt zbehni do hocijakej autoopravne, klampiarskej dielne, lakovne a povedz co chces, za flasku alebo za nejaku smiesnu sumicku ti to zaboduju CO-ckom a budes vysmiaty.
Lepit to je uplna blbost, kedze plech ti to na"kant" neurzi (ani ked bude mat tych 1,5mm). Jedine, ze by si spavil na bokoch falc (aspon 5mm) a cez ten to zalepil, pripadne zanitoval. Nevyhodou tohoto riesenia je, ze to bude vidiet a v pripade nitovania bude plech v mieste nitu prehnuty
Skutocne nad tym nespekuluj a hod bocnicu aj s tym "lizatkom" do auta a najblizsiu auto dielnu ktoru najdes navstiv a uvidis, ze pochodis.
cim zlepit kov s kovom
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Sak to myslim, ale ten falc zahnut dovnutra a tak zanitovat-pokial pouzije co najtensie nity, tak tie plech neprehnu a z vonka to bude vyzerat OK(nity budu vovnutri)bruno75 napísal:Jedine, ze by si spavil na bokoch falc (aspon 5mm) a cez ten to zalepil, pripadne zanitoval. Nevyhodou tohoto riesenia je, ze to bude vidiet a v pripade nitovania bude plech v mieste nitu prehnuty
Aby sa zase tym zvaranim nepokrutila bocnica
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
ok takze nity co najtensieDiwaSwina napísal:Sak to myslim, ale ten falc zahnut dovnutra a tak zanitovat-pokial pouzije co najtensie nity, tak tie plech neprehnu a z vonka to bude vyzerat OK(nity budu vovnutri)bruno75 napísal:Jedine, ze by si spavil na bokoch falc (aspon 5mm) a cez ten to zalepil, pripadne zanitoval. Nevyhodou tohoto riesenia je, ze to bude vidiet a v pripade nitovania bude plech v mieste nitu prehnuty
Aby sa zase tym zvaranim nepokrutila bocnica
ale dajako vam prestavam rozumiet
falc je zahnutie alebo co?
jak to zanitovat aby nit nebolo vidno zvonka?
jak zahnut falc dovnutra
nespravil by mi niekto jednoduchy nacrtok?
...
- jcdenton12
- Používateľ
no tak som pobehal zeleziarstva a obchody so spojovacimi materialmi a potrebujem poradit
co je to ten tenky nit
co som sa pytal tak najtensie co maju je 3 (citaj "trojka") teda asi 3mm
do kliesti a ked som kupil jeden hlinikovy rozklepavaci (neviem, velkost, proste taky najtensi za 1.00,- SKK) tak som ho nezvladol rozklepat
trieskal som po nom kladivom jak zmyslov zbaveny (nemal som ziadne plechy na znitovanie, proste som chcel skusit ako sa sklepava naprazdno) ale maximalne som obil rozky, nic co by tie plechy udrzalo dokopy
tak teda aky tenky ma byt ten nit ktori doporucujete vy?
a este jedna otazka na tie klieste
su to kliest v pravom slovazmysle ? (jedna celust hore, jedna dole a medzi nimi plech ktory nitujem?)
alebo to je ze nasuniem zdola nit a zhora ho "nejako" zaistim kliestami
ak su to totiz klasicke klieste tak s tym neznitujem nic kedze by som sa tam s celustami nedostal (15cm od kraja bocnice)
dik
co je to ten tenky nit
co som sa pytal tak najtensie co maju je 3 (citaj "trojka") teda asi 3mm
do kliesti a ked som kupil jeden hlinikovy rozklepavaci (neviem, velkost, proste taky najtensi za 1.00,- SKK) tak som ho nezvladol rozklepat
trieskal som po nom kladivom jak zmyslov zbaveny (nemal som ziadne plechy na znitovanie, proste som chcel skusit ako sa sklepava naprazdno) ale maximalne som obil rozky, nic co by tie plechy udrzalo dokopy
tak teda aky tenky ma byt ten nit ktori doporucujete vy?
a este jedna otazka na tie klieste
su to kliest v pravom slovazmysle ? (jedna celust hore, jedna dole a medzi nimi plech ktory nitujem?)
alebo to je ze nasuniem zdola nit a zhora ho "nejako" zaistim kliestami
ak su to totiz klasicke klieste tak s tym neznitujem nic kedze by som sa tam s celustami nedostal (15cm od kraja bocnice)
dik
...
- jcdenton12
- Používateľ
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
No to zalezi od pouzitych klincov. Ja mam nitovacie klieste, kde sa daju vymienat tie hlavicky pre rozne priemeri klincov. Najmensi mam tusim 1mm, takze nit sa tam da dat 2mm...
Len ja som za tie klieste dal cez 2 tisic, neviem ci tie vymienacie hlavicky budu mat aj dake z lidla za 200sk, daj pozor ked budes kupovat
Len ja som za tie klieste dal cez 2 tisic, neviem ci tie vymienacie hlavicky budu mat aj dake z lidla za 200sk, daj pozor ked budes kupovat
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
mama moja co uz nie su "technicke prace" na skolach??
rozklepavacie nity nekupuj, ak ano tak len tenke hlinikove-rozklepavanim zdeformujes aj plech
tie klieste kupis celu sadu v baumaxe, popr. v zeleziarstve, mas tam uz aj rovno nity roznych hrubok a dlzok to ti bude stacit, lacne "cinske" kupis mozno za 150 korun
http://www.madalbal.sk/images/produkty/big/7532.jpg
Zmenene cruxom, obrazok nespånal pravidla
rozklepavacie nity nekupuj, ak ano tak len tenke hlinikove-rozklepavanim zdeformujes aj plech
tie klieste kupis celu sadu v baumaxe, popr. v zeleziarstve, mas tam uz aj rovno nity roznych hrubok a dlzok to ti bude stacit, lacne "cinske" kupis mozno za 150 korun
http://www.madalbal.sk/images/produkty/big/7532.jpg
Zmenene cruxom, obrazok nespånal pravidla