NB HP G5056EA - ako preinstalovat Vistu ked nieje CD
NB HP G5056EA - ako preinstalovat Vistu ked nieje CD
Poradte prosim ako mam nainstalovat naspat kamosovi Vistu na NT lebo nema k tomu CD a Vista je na D-cku a on vymazal cele cecko.
Da sa to nejako cez bios nastavit aby mi citalo instalaciu z D-cka?
Da sa to nejako cez bios nastavit aby mi citalo instalaciu z D-cka?
Naposledy upravil/-a Tomax v So 11. Aug, 2007, 09:56, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- lenze ako to zistim?
- predstav si ze mas D-cko 5Gb a mas volne len nejak okolo 1Gb a ked ho otvoris tak je tam len jeden adresar ktory sa vola HP- RECOVERY ktory ma tusim 192 kb a pritom je tam 4Gb dat.
To sa dalo spustit len programom ktory bol vo Viste a ten to dokazal otvorit ale chlapec Vistu vycapil prec takze....
- predstav si ze mas D-cko 5Gb a mas volne len nejak okolo 1Gb a ked ho otvoris tak je tam len jeden adresar ktory sa vola HP- RECOVERY ktory ma tusim 192 kb a pritom je tam 4Gb dat.
To sa dalo spustit len programom ktory bol vo Viste a ten to dokazal otvorit ale chlapec Vistu vycapil prec takze....
- killswitch
- VIP
necitas nazov ved tam mam napisane ze je to NB a je to HP G5056EA a je kupovany v anglicku.
- pod tym adresarom nieje praveze nic! a pritom HDD je zaplneny na 4Gb z 5-tich. je to skryta particia.
edit: no sice v nazve mam napisane NT ale je to NB
- pod tym adresarom nieje praveze nic! a pritom HDD je zaplneny na 4Gb z 5-tich. je to skryta particia.
edit: no sice v nazve mam napisane NT ale je to NB
- killswitch
- VIP
prepac, nevsimol som si.
skus pouzit toto: link
ovsem vobec som si neni isty, ci je to prave na to, co potrebujes ty.
ovsem vobec som si neni isty, ci je to prave na to, co potrebujes ty.
popripade najst niekoho z HP notebookom a pouzit jeho disk.Users can recover their system using a Recovery Disc, which is created by the Recovery Disc Creation function (a feature of RecoveryManager) or from the Recovery Partition (a partition on the hard drive that provides an environment for restorting data to the operating system partition).
killswitch napísal:prepac, nevsimol som si.
ovsem vobec som si neni isty, ci je to prave na to, co potrebujes ty.popripade najst niekoho z HP notebookom a pouzit jeho disk.Users can recover their system using a Recovery Disc, which is created by the Recovery Disc Creation function (a feature of RecoveryManager) or from the Recovery Partition (a partition on the hard drive that provides an environment for restorting data to the operating system partition).
Killswitch: Dnes akosi nemas den, si mu poradil Update, ked jemu chyba system Uz ta velkost 5,79 MB by mi bola podozriva. Zeby to nainstalovalo system?
Ked nema system, treba zavolat do servisu HP, ti maju DVD, alebo vedia objednat.
Ak samozrejme uz vyskusal pri bootovani stlacit klavesu F11, a napriek tomu mu obnova nefunguje
- nie to nieje ono
- kaslat nato uz si tam aj tak dal XP-cko a to nie je moj NB takze mi to je jedno, on si to posral ze si na zaciatku neurobil recovery CD a teraz moze robit asi len toto
- kaslat nato uz si tam aj tak dal XP-cko a to nie je moj NB takze mi to je jedno, on si to posral ze si na zaciatku neurobil recovery CD a teraz moze robit asi len toto