Prosim Vas pradte mi niekto, aky je rozdiel medzi monitorom LCD Samsung 931 BW a Samsung 205BW rep. samsung 206 BW.
Odporucite mi jeden z nich alebo radsej LG 1954 WT, a LG 204 WT.
Dakujem
V com je rozdiel ?
- KikoKK
- Používateľ

- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
Re: V com je rozdiel ?
... Samsung 931BW je 19" sirokouhly LCD monitorKokodryl napísal:Prosim Vas pradte mi niekto, aky je rozdiel medzi monitorom LCD Samsung 931 BW a Samsung 205BW rep. samsung 206 BW.
Odporucite mi jeden z nich alebo radsej LG 1954 WT, a LG 204 WT.
Dakujem
... Samsung 206BW je 20" sirokouhly LCD monitor podobny 931BW
... Samsung 205 BW je 20" sirokouhly LCD monitor v vyskovo nastavitelnym panelom
... zasadne rozdiely okrem designu a uchytenia panelu su v technologii panelu ... 931/206 pouzivaju nove osvetlovacie trubice, ktore umoznuju aj beznemu TN panelu zobrazit az 97% ludskym okom vznimanych farieb ... bezny lcd monitor dokaze o cca 23% menej zobrazit ... LG tuto technologiu nema, spolieha na ich f-engine, co je vlastne elektronikou dynamicky upravovany obraz podla jeho obsahu ... chybajuce farby vsak nedobehne ...
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
V com je rozdiel ?
Kiko KK, Dakujem za informacie, a keD mozes tak mi poraD, ktory z tychto modelov si mam vybrat:
Samsung 931 BW, alebo samsung 206 BW.
Na velkosti ci 19 alebo 20 mi az tak nezalezi ( moj nazor ), ide mi hlavne o kvalitu a praktickost.
Nejde mi hranie hier, tie nehravam.
Vopred Dakujem .
Samsung 931 BW, alebo samsung 206 BW.
Na velkosti ci 19 alebo 20 mi az tak nezalezi ( moj nazor ), ide mi hlavne o kvalitu a praktickost.
Nejde mi hranie hier, tie nehravam.
Vopred Dakujem .
- KikoKK
- Používateľ

... 206BW alebo 226BW podla financii
... pokial nepotrebujes vyskovo nastavovat panel alebo extremne ho naklanat, tak je to dobre riesenie ... je to urcite jeden z najpokrokovejsich TN panelov sucasnosti pre bezneho uzivatela a za svoju cenu poskytuje slusnu kvalitu ... su urcite nezrovnalosti ohladom pouzitych panelov, ktore sa montuju zhodou okolnosti na SK do monitorov ... netreba sa tym nechat odradit, stale je to ovela lepsie nez vacsina konkurencie
... pokial nepotrebujes vyskovo nastavovat panel alebo extremne ho naklanat, tak je to dobre riesenie ... je to urcite jeden z najpokrokovejsich TN panelov sucasnosti pre bezneho uzivatela a za svoju cenu poskytuje slusnu kvalitu ... su urcite nezrovnalosti ohladom pouzitych panelov, ktore sa montuju zhodou okolnosti na SK do monitorov ... netreba sa tym nechat odradit, stale je to ovela lepsie nez vacsina konkurencie
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
V com je rozdiel ?
... ktory LCD si mi vlastne odporucil, buD konkretny z tych ktore som oznacil 931, 205,206, (o 226 BW ani neviem). Ktory z nich je lepsi na sledovanie filmov, a ktory ma Wide ( aj keD neviem co to je ) ?
- KikoKK
- Používateľ

... 206bw a 226bw som ti odporucil
... oba od samsungu
... oba wide
... 205bw = 20" ... 226bw = 22"
... oba od samsungu
... oba wide
... 205bw = 20" ... 226bw = 22"