amd 6400+
klasicky Windsor pretaktovany na 3200MHz??? staci ti 4000 ci 4400+ ktore stoja menej a potencial na OC maju taky isty.... teda urcite by som to aspon ja nebral
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
Ja by som povedal, ze 4000+ alebo 4400+ pojdu v priemere max. tesne pod hranicu 3GHz. 3200MHz na tychto CPU dosiahnut je skor rarita.miqra napísal:klasicky Windsor pretaktovany na 3200MHz??? staci ti 4000 ci 4400+ ktore stoja menej a potencial na OC maju taky isty.... teda urcite by som to aspon ja nebral
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Myslim si, ze na fóre nazvanom "Pretaktovanie.sk" pravdepodobne kazdy uzivatel pretaktovava, ale kupou tohoto procesora budu vsetky moznosti pretaktovania nacisto zmarene. Ako bolo vyssie spomenute, 3,2 GHz na 90nm technológii u AThlona je rarita, tak netreba cakat od tohoto procaku ani len 3,3 GHz...
Este ma zaujima, cim ho "stastny majitel" aj uchladi... :roll:
Este ma zaujima, cim ho "stastny majitel" aj uchladi... :roll:
Spoiler: ukázať
INFO:
Ma nove PCB, ako ma intel u C2D
Ma otvoreny nasobic
v skutocnosti je to premenovany FX-66
Ma nove PCB, ako ma intel u C2D
Ma otvoreny nasobic
v skutocnosti je to premenovany FX-66
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
To s otvorenym nasobicom je samozrejme, veD je to FX.
Ale pochybujem, ze niekto ten nasobic aj vyuzije...
VeD kam uz len pojde ten procesor pretaktovat? :puke:
Vidno, ze AMD je uz vazne vo velkych keD uz sa snazi zaujat tymto procesorom.
Mozno si ho naozaj kupi len uzivatel, co nevie o takteni nic.
Spoiler: ukázať
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Ked maju kusy schopne bezat na 3200MHz tak v tom zas nevidim nejaky problem . Kazdopadne sa uz velmi tesim na prve testy Barcelony o mesiac , snad to AMD vyjde a neskor navzdy posle vsetky Athlony X2 do zasluzeneho dochodku ...andydul napísal:Vidno, ze AMD je uz vazne vo velkych keD uz sa snazi zaujat tymto procesorom.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
praveze to nieje FX...andydul napísal:To s otvorenym nasobicom je samozrejme, veD je to FX.
ADX6400 takze je to 6400+ :roll:
Barcelona.. vyjde tak v 1Q 2008, mozno az na cebite
Servery asi staviat nechcete
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES