Diskusia k Threadu: Maximalne dosiahnute takty procesorov!
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
- Bikermotyl
- VIP
- Bikermotyl
- VIP
- Bikermotyl
- VIP
ja tie programy, chlape, nerobim, nezodpovedam za kompatibilitu
...je na tebe, ako cestou sa vydas, mas vo svojich rukach slobodne rozhodnutie, tak neprskaj na vsetkych okolo
...ja osobne rozhodne nemienim stravit niekolko krasnych popoludni prerabkou vsetkych aplikacii, ktore idu len vo Widlach, do alternativnych OS, len kvoli luDom, ktorim sa to prerabat "tehni"
...ak ja nieco potrebujem, tak idem po-tom a neotravujem ostatnych, aby sa prisposobovali mne
takze do buducna si svoje reci o ustave a podobnych "vylomeninach" nechaj vyhradne pre urad geodezie a kartografie
...zato, ze nebudem ja vlastnit nikdy Bugatti Veyron neobvinujem inych a ani do toho netaham rovnopravnost a podobne blaboly
...je na tebe, ako cestou sa vydas, mas vo svojich rukach slobodne rozhodnutie, tak neprskaj na vsetkych okolo
...ja osobne rozhodne nemienim stravit niekolko krasnych popoludni prerabkou vsetkych aplikacii, ktore idu len vo Widlach, do alternativnych OS, len kvoli luDom, ktorim sa to prerabat "tehni"
...ak ja nieco potrebujem, tak idem po-tom a neotravujem ostatnych, aby sa prisposobovali mne
takze do buducna si svoje reci o ustave a podobnych "vylomeninach" nechaj vyhradne pre urad geodezie a kartografie
...zato, ze nebudem ja vlastnit nikdy Bugatti Veyron neobvinujem inych a ani do toho netaham rovnopravnost a podobne blaboly
- Bikermotyl
- VIP
skor o tvojom mysleni, nemyslis?
ty sa predsa nechces prisposobit danej veci a este o tom "sarkasticky" pises
este raz si ale dobre precitaj, co som napisal v tejto veci, premysli si to, potom si to precitaj Dalsi krat, opat si to premysli a este si to pre istotu prebehni ocami opat
...az potom "pusa na rozlucku"
ty sa predsa nechces prisposobit danej veci a este o tom "sarkasticky" pises
este raz si ale dobre precitaj, co som napisal v tejto veci, premysli si to, potom si to precitaj Dalsi krat, opat si to premysli a este si to pre istotu prebehni ocami opat
...az potom "pusa na rozlucku"
- Bikermotyl
- VIP
Slusny vysledok.. a C2D a FSB cez 700
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298225
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=309749
EDIT Bikermotyl : 2v1.
btw, ma mat tento spojeny post aj daky konkretny vyznam, keDze sa sklada len z linkov bez akehokolvek popisu o co ma v linkoch ist a aky to ma suvis s tymto threadom
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=309749
EDIT Bikermotyl : 2v1.
btw, ma mat tento spojeny post aj daky konkretny vyznam, keDze sa sklada len z linkov bez akehokolvek popisu o co ma v linkoch ist a aky to ma suvis s tymto threadom
C2D E6600 2,4Ghz /9x400 3,6Ghz, 1,48V/, Asus Commando, 4 x 1GB A-DATA Vitesta Extreme Edition 800+ /zatial na 5-5-5-18, 2T/, GeForce Gigabyte 8800 GTX , Corsair HX620W, 2x HDD Hitachi T7K500 320GB, Chladic CPU: Zalman CNPS9500 AT, atd.