S windovs XP na Windovs (starsi)
- Bubu123
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00
S windovs XP na Windovs (starsi)
len cisto s zvedavosti a s hladiska vykonu by som chcel prejst na starsi typ operacneho systemu ci niaku zmenu pocitim priklad windovs 98 alebo win 2000 musel by som zrobil komplet format hardisku alebo len format Lokalneho disku kde bolo XP cko ? a pri instalovany 98 cky abo tej 2000 cky respektive botovania je to uplne take iste jak pri XP cku ? lebo tie som este nemal diky za rady
rozbeham to na AMD 2000+ Asrock K7VT4aPro Radeon 9600SE 512RAM DDR400 ci nebude problem s ovladacmi alebo tak nahodou alebo dajake problemy abo tak
rozbeham to na AMD 2000+ Asrock K7VT4aPro Radeon 9600SE 512RAM DDR400 ci nebude problem s ovladacmi alebo tak nahodou alebo dajake problemy abo tak
Ja som mal na 400vke XPcko a potom som tam daval w98. Normalne som len formatol disk instol w98 a bolo to. Na tej tvojej masine neviem ci to pocitis, ale na tej 400vke to bolo citit dost
Co je podla mna dost nevyhoda na w98 je to ze nema ovladace na USBcka. Ale to som moc neriesil. Ono myslim, ze dnes nieje asi najrozumnejsi napad ist na w98, ale vsak zalezi od vkusu, treba skusit
Jaj.... ovladace ti pojdu, teda mali by. Vacsinou tam je aj podpora w98.
Co je podla mna dost nevyhoda na w98 je to ze nema ovladace na USBcka. Ale to som moc neriesil. Ono myslim, ze dnes nieje asi najrozumnejsi napad ist na w98, ale vsak zalezi od vkusu, treba skusit
Jaj.... ovladace ti pojdu, teda mali by. Vacsinou tam je aj podpora w98.
CPU: E8400@3,96GHz / Noctua NH-U12P | MB: ASUS Maximus Formula | VGA: BFG 8800GTS G92 512MB nonOC| RAM: Kingston HyperX 2x1GB 1066MHz CL5 SOUND: SupremeFX II | DVD: ASUS DRW 2014L1THDD: WD3200AAKS 320GB | PSU: ASUS A-45GA + Noctua NF-P12 Case: NZXT Apollo Black + 2xNoctua NF-P12 | LCD: 24" Samsung SM P2450h| Mouse: Razer DeathAdder 3G
Staci dat vypalit odbraz CD (v nerovi).
CPU: E8400@3,96GHz / Noctua NH-U12P | MB: ASUS Maximus Formula | VGA: BFG 8800GTS G92 512MB nonOC| RAM: Kingston HyperX 2x1GB 1066MHz CL5 SOUND: SupremeFX II | DVD: ASUS DRW 2014L1THDD: WD3200AAKS 320GB | PSU: ASUS A-45GA + Noctua NF-P12 Case: NZXT Apollo Black + 2xNoctua NF-P12 | LCD: 24" Samsung SM P2450h| Mouse: Razer DeathAdder 3G
2SolidSnake cele M$ msdn bezi na iso image-och takze tvoja dedukcia je prinajmensom unahlena. Mam doma niekolko legalnych image-ov OS.
2Bubu123: 98 nevedela bootovat z CD, cize instalacia je trosku ina. Nehovoriac io tom, ze ak mas nejake particie na NTFS, nebudu z 98ky viditelne. Vseobecne v principe prechod na starsi OS od M$ nikdy nevedie k zvyseniu vykonu. Snad na vynimku WinME -> Win98SE a teoreticky samozrejme Vista -> XP. Okrem ineho ako sams pominas ovladace, budes s tym mat problem si myslim. A netreba zabudat na to, ze tieto OS uz niesu M$ podporovane, cize nejake zaplaty/opravy chyb necakaj (pri 2k to este vo velmi obmedzenej miere bezi, ale mam pocit, ze sa uz obmedzuju vyhradne na podporu noveho HW)
2Bubu123: 98 nevedela bootovat z CD, cize instalacia je trosku ina. Nehovoriac io tom, ze ak mas nejake particie na NTFS, nebudu z 98ky viditelne. Vseobecne v principe prechod na starsi OS od M$ nikdy nevedie k zvyseniu vykonu. Snad na vynimku WinME -> Win98SE a teoreticky samozrejme Vista -> XP. Okrem ineho ako sams pominas ovladace, budes s tym mat problem si myslim. A netreba zabudat na to, ze tieto OS uz niesu M$ podporovane, cize nejake zaplaty/opravy chyb necakaj (pri 2k to este vo velmi obmedzenej miere bezi, ale mam pocit, ze sa uz obmedzuju vyhradne na podporu noveho HW)
- Bubu123
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00
tak ako mne len o ten vykon islo cista zvedavost ci to nepojde lepsie co sa tyka hier ako CS hram to dost aktivne a potrebujem max vykon tak som myslel ze stare OS vs Starsia hra budu lepsie spolupracovatglide napísal:2SolidSnake cele M$ msdn bezi na iso image-och takze tvoja dedukcia je prinajmensom unahlena. Mam doma niekolko legalnych image-ov OS.
mno vies stare os a starsia hra, to je velmi relativne. Keby sme sa bavili o napr cs10 - cs15 tak by som ti povedal, ze skus Win 98 SE. Ale cs16 bolo vydane, ak ma pamat neklame, az po wine XP, cize aj podla tvojej logiky by to malo ist skor na XPcku.
Na druhu stranu za pokus nic nedas a ak mas chut obetovat 2-3 hodinky testovaniu, tak to skus. Aj mna zaujima ako dopadne cs16 na Win98SE vs Win2k vs Win XP.
Na druhu stranu za pokus nic nedas a ak mas chut obetovat 2-3 hodinky testovaniu, tak to skus. Aj mna zaujima ako dopadne cs16 na Win98SE vs Win2k vs Win XP.
Spoiler: ukázať