neviem kam som mal tuto temu hodit tak to davam sem. mam jdeen problem, dnes som si kupil USB kluc 4GB znacka PQI. testoval som ho a strasne pomaly nan zapisuje. ked kopirujem z kluca na disk tak to ide velmi rychlo.
nevie mi niekto poradit v com je problem a ako ho odstranim? teda aby mi zapisoval na USB rychlostou akou sa na USB 2.0 patri?
dopredu dakujem za radu
Ake subory zapisujes? Ak vela malych suborov, bude to trvat dlho...
Aku rychlost ma kluc v specifikaciach? (resp. aku udava vyrobca?)
Ak ti z kluca na disk zapisuje "rychlo", problem s nenainstalovanym/nefunkcnym USB 2.0 vypadava...
no takze som to testol cez total comander, co sa stalo je velmi zaujmave, nainstaloval som novy TC a zacal som kopirovat na kluc 700mb video subor (prenos cca 4MB/se.) - dost malo
z kluca som kopiroval cca 900 MB fotiek - prenos 15MB/sek.
Zapis je ovela mensi ako citanie...keDze zapisujes skoro 3x pomalsie ako je citanie...ale nerob si s toho hlavu, na svete su aj horsie veci ako pomali zapis na USB kluc...
r1z1ko napísal:Zapis je ovela mensi ako citanie...keDze zapisujes skoro 3x pomalsie ako je citanie...ale nerob si s toho hlavu, na svete su aj horsie veci ako pomali zapis na USB kluc...
no to urcite su, ale nekupoval som si 4gb USB-cko aby som ho cele zaplnil za 1000 sekund ,
jedine, ze by si to nejako pokazil...a dal do opravy...z opravy by ty to doslo spravena..a ty by si to zasa pokazil...tak by si isiel do predajne ze ty to zasa nejde a poziadal ich(ak by bola taka moznost) o vymenu znacky v rovnakej cenovej kategórii..a mozno sa postasti a dostanes rychlejsi.. .Ja som urobil nieco podobne az na to ze som to nekazil schvalne, neislo proste nikde ale u nich zazrakom ano...tak mi ho vymenili za iny a bolo...problem vyrieseny...