Mozem ta ubezpecit, ze chladenie pamatovych cipov na tejto grafike je nutnostou, takze to nepodcenuj!
Mimochodom, vodne chladice vyrobene z hliniku su uz vskutku starozitnou zalezitostou, ktoru moze pouzivat snaD uz len Zalman, ktory zjavne zaspal dobu.
Neboj sa ale, podla mojho nazoru ti to uchladi aj tvoj blok a Hetasinky na pamate samozrejme nalep.
Ale dolezitejsie ako chladenie pamati je poriesit chladenie napatovych regulatorov, inak sa ti karta odporuca do hardwaroveho pekla...
for willow: a nerozmyslal si nad "fullcover" blokom? gabo ma v ponuke kopec "fc" blokov, presne pre x1950 nie je, ale tusim bloky vyrobene pre x1800\x1900 su kompatibilne aj s x1950...
napis gabovi, an bude najlepsie vediet....
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
Tiez mam Reserator a pravdu povediac pri tvojej karte by som vodne chladenie neskusal. Nie z dovodu zeby to nezvladol, ale ze ta karta sa da skoro bezhlucne uchladit aj vzduchom a za minimalne financie. Ak uz nejaky waterblok, tak aspon k nejakej silnej karte. Ja som si R nechal iba na cpu a chipset a vga osadil HR-03kou, popripade mozes AC S1.
no ja som asi zabudol povedat ze mam ATI X1950PRO 512MB AGP a to inak vypada ako PCI-E aj tam treba mosfet???? (to je asi blba otazka ale maju ine druhi napajanie tak sa pitam ja mam napajanie pridavne 2x4pin )