Reinstall Win po vymene HW
- Maverick53
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 11. Aug, 2007, 08:00
Reinstall Win po vymene HW
Zdravim! Menil som dosku a procesor v compe a spustanie win-u mi trva dlhsie ako pri starom procesore. Obrazovka s logom tam ostava v podstate kratky cas, ale potom ako zmizne mi vzdy zostane cierna obrazovka s kurzorom dost dlhy cas, potom naskoci okno s Vitajte a vtedy sa mi spusti system ale aj to len dost tazkopadne. Neviem ci by sa mi oplatilo kvoli tomu reinstalovat win, totiz tam mam dost programov a neviem, ci by mala reinstalacia aj nejaky podiel na naraste vykonu, nielen pri bootovani ale aj vseobecne. Diky za rady!
- Maverick53
- Nový používateľ
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
potrebny reinstal nieje ale sa odporuca...
moje win rozdychali prechod z NV a Intel ale napriklad nie z NV na NV
pokial to prudi a standartne zasahy zlyhavaju je to jasne, reinstall
moje win rozdychali prechod z NV a Intel ale napriklad nie z NV na NV
pokial to prudi a standartne zasahy zlyhavaju je to jasne, reinstall
Spoiler: ukázať
- Maverick53
- Nový používateľ
Tak jo, zda sa ze na dneska vecer uz mam program PC Booster je naozaj len somarina, nepomohlo mi to nic, akurat ked som sa pohral s nastaveniami kde bolo pisane ze "optimalizuje a zrychli boot-up a shut-down" tak sa mi spomalilo aj vypinanie... Zda sa mi, ze sa vypol az ked som ja uz bol v polospanku v posteli... Takze tolko o PC Boosteri. A este za to pytaju aj peniaze... prkotina... No jo, tak diky za info, ja ho teda reinstalujem.
Ja sa cudujem, ze po vymene MB(ak to bol iny typ) a CPU (co uz az tak nehra rolu), ti to vobec nabootovalo do win...
Mne sa to este nikdy nepodarilo, vzdy som musel new install
Mne sa to este nikdy nepodarilo, vzdy som musel new install
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať