Suse Linux + Win XP na jednom compe: postrehy
Suse Linux + Win XP na jednom compe: postrehy
Dost ma zaujal Linux a planujem si ho nainstalovat konkretne SUSE 9.1 + KDE 3.2 , ale chcem ho pouzivat spolu s Win XP. Napiste prosim kdo ma skusenosti s touto verziou a Win spolu na jednom compe ci to funguje korektne pripadne postrehy Dik.
Hardware
Spoiler: ukázať
Re: Suse Linux + Win XP na jednom compe: postrehy
Neda sa odpovedat nic ine len ze funguje. Suse je vyzreta uzivatelsky priatelska distribucia, nevidim ziaden dovod na akekolvek problemy.palo napísal:Dost ma zaujal Linux a planujem si ho nainstalovat konkretne SUSE 9.1 + KDE 3.2 , ale chcem ho pouzivat spolu s Win XP. Napiste prosim kdo ma skusenosti s touto verziou a Win spolu na jednom compe ci to funguje korektne pripadne postrehy Dik.
A ak by nejake boli, staci ich tu konkretne popisat a pozrieme sa na to.
...som mal win98, win xp a linux.Slapalo to jak hodinky.(samozrejme okrem 98cky...:lol::lol:)
http://www.lockon.webzdarma.cz
MSI K8 Neo4Ultra Platinum█AMD Athlon 64 3200 s939█1024MB Kingston 566Mhz
Gainward Nvidia 7800GT 512MB█Fortron 400W█Realtek AC/97
Saitek X-52█SeaGate Barracuda 240GB SATA NCQ█Maxtor 160GB SATA█Thermaltake WaterCooling CPU/VGA
MSI K8 Neo4Ultra Platinum█AMD Athlon 64 3200 s939█1024MB Kingston 566Mhz
Gainward Nvidia 7800GT 512MB█Fortron 400W█Realtek AC/97
Saitek X-52█SeaGate Barracuda 240GB SATA NCQ█Maxtor 160GB SATA█Thermaltake WaterCooling CPU/VGA
Akurat som si tiez nahodil SUSE 9.2 DVD a je myslim ze lepsie nez Mandrake distribucia, teda zatial mam lepsi pocit zo SUSE.diablik napísal:ja mam suse 9.2 a musim povedat ze chlapci v NOVELI vedia co programuju. mna osobne dost brutalne potesilo mnozstvo softwaweru ktore je spolu s OS na DVD ftp verzii. klobuk dolu
Tiez mi to bezi na jednom disku s XP.