AMD 2000+ XP help stym :\
- Bubu123
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00
ale ja mam t brend B0 vsak teraz ho drzim pretaktovaneho o 400mhz pochybujem ze iny ako T-brend B by to zvladol a este neco palomino ma oznacenie DMT3C a ja mam DUT3C co je Tbrend revizia B0 take ozacenie mostikov ako ja ma barton 2500+ a stou grafickou ceruzkou bude to permanetne ? neposkodi to teplo ktore procak bude davat ?
- mirrco
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Mar, 2007, 08:00
Ten sempronm co je na obrazku bol tiez T-bred jadro len mam povoleny MP to je ten posledny mostik na L5.Ten bol pretaktovany z 1500mhz na 2420mhz.
No hentie mostiky ako ma ten semrpom sa pouzivali uz aj na DUronoch s jarom Aplerbead(T-bred lock cahce)
kazdy T-bred sa da nataktovat na 2420Mhz pri 1.9V a z klasickym ihlanovym chladicom.V zime to slo aj viac a aj pri otvorenom okne samozrejme ale tak zarucena stabilita bola 2420Mhz zalezi aj od dosky...
No ak to spravis dobrou tuhou teda bdue mat okolo 3Ohmy bude meka a tak je to permanentne aspon v mojom pripade.
teraz mam barton jadro ale mam zapnute to MP a takze mam nieco ako mobilny semprom s 512kb cache.
Jadro T-bred ma len 256k fyzicky preo sa tam odomknut neda..
No hentie mostiky ako ma ten semrpom sa pouzivali uz aj na DUronoch s jarom Aplerbead(T-bred lock cahce)
kazdy T-bred sa da nataktovat na 2420Mhz pri 1.9V a z klasickym ihlanovym chladicom.V zime to slo aj viac a aj pri otvorenom okne samozrejme ale tak zarucena stabilita bola 2420Mhz zalezi aj od dosky...
No ak to spravis dobrou tuhou teda bdue mat okolo 3Ohmy bude meka a tak je to permanentne aspon v mojom pripade.
teraz mam barton jadro ale mam zapnute to MP a takze mam nieco ako mobilny semprom s 512kb cache.
Jadro T-bred ma len 256k fyzicky preo sa tam odomknut neda..
- Bubu123
- Používateľ
len teraz som si vsimol ten obrazok tvoj take iste mamoznacenie mostikov jak ten sempron na obrazkua jesy co sa tyka ratingu aj ja uz ho mam o 400+ a mhz asi o 350 lebo moja doska nevie dat viac vcore a ramkamy to v mojom pripade neni lebo ja netaktujem cez fsb ale cez Nasobic ja fsb nemenim zatial takze musi ist na XP-Mobilny lebo tie zeru menej voltov a pri mojom najvyssom vcore musim dat aspon 2200-2300mhza mirrco pribliz mi dajak ze co je ta graficka ceruzka nech som v obraze ja do takych veci extra niesommirrco napísal:No neviem to som este nevidel Tbred-B hentak.Tie mostiky ako su na tom obrzku su na palomine T-bred-A
ja som to mal takto na byvalom semprome-
tam kde su sipky som zasahoval grafitovou ceruzkou
tie mostiky L6 som rozpajal aby som mal multiplikator 13.5
http://www.mirrco.wz.cz/CPU2.JPG
Naposledy upravil/-a Bubu123 v Po 20. Aug, 2007, 19:10, upravené celkom 1 krát.
- mirrco
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Mar, 2007, 08:00
Ja som strihal mostiky na L6 ale to je na vlastnu zodpovednost
Pori mostikoch hned momedzi ne idu dalsie vodive cesty ktore ked prerusis procesor prestane fungovat, stalo a mi to raz odvtedy pozuivam lupu aj ked si myslim ze vidim perfekte nikdy som si nevsimol ze aj momedzi mostiky mozu is vodive cesty
Pori mostikoch hned momedzi ne idu dalsie vodive cesty ktore ked prerusis procesor prestane fungovat, stalo a mi to raz odvtedy pozuivam lupu aj ked si myslim ze vidim perfekte nikdy som si nevsimol ze aj momedzi mostiky mozu is vodive cesty
- Bubu123
- Používateľ
mne L6 netreba strihat nic ja menim nasobic cez Jumpere na maticnej teraz mam zaknuty procak ten amd 2000+ a menim si nasobic jak chcem ne len nizzsie sady ale aj vyssie 13x 14x 15x mne ide len to ten mobilny lebo ma mensie napajanie tak mozem taktovat vyssie nez teraz ten moj ktory pri 1.74 da max 2070