Skusenosti EVGA nForce™ 590 SLI

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
rudo959
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 21. Júl, 2007, 08:00

Skusenosti EVGA nForce™ 590 SLI

Príspevok od používateľa rudo959 »

Ma niekto tuto dosku? Zaujimali by ma vase skusenosti lebo rozmyslam ze si ju kupim:)

edit :
Zatial sa mi nepodarilo najst ziadnu recenziu len toto: http://www.tigerdirect.com/applications ... =002968648
Ak by ste mali viac stastia v googlovani tak sem hodte tiez nejake linky, zaujima ma hlavne jej vykon a moznost taktovat a samozrejme ak ju niekto mate doma tak napiste vase dojmy:)
toxicator
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 25. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa toxicator »

mam ju par dni, dnes som ju konecne rozbehol, zacnem tym ze je pekna :P ,mensie problemy som mal pretoze k nej nedavaju manual - da sa stiahnut, tiez vyzaduje 8 pinove napajanie a na zdroji mi ostal uz iba 4pin ale ako som zistil staci tam hodit aj ten ,este som netaktoval a zatial ani nebudem ale podla reviews v Amerike je na to skvela a ma dobry bios ... musim ist, dalsie poznatky neskor
rudo959
Používateľ
Používateľ

vdaka, drzim palce nabuduce napis viac:)
toxicator
Používateľ
Používateľ

podstatne na nej je este to, ze jej chipset dost hreje/ ale to asi vsetky nvidia chipsety,ako chladenie ma maly vetracik ktory mne hlukovo nevadi, no zatial sa mi prekryva s grafikou- 8800gts, tu ale neskor prehodim do dolneho pci-e( kedze ma dva :P ), len teraz fungujem na net s modemom a ten zavadzia...

problem je so speakerom, ono su tam totiz iba 3 piny a speaker ma 4 carky... o tom sa budem musiet este poinformovat :? -inak to nie je velky problem, ten speaker v podst. netreba

tuto dosku som vzal dost narychlo, nemal som o nej dost info, preto ma niektore veci zaskocili, ale postupne na to prichadzam, teraz idem stiahnut nejake drajvre z ich stranky- ohladne tychto aktualizacii su vraj na urovni
rudo959
Používateľ
Používateľ

vdaka za info, rozmyslam ze si ju tiez kupim, zaujimala by ma hlucnost toho vetraka a moznost mu nejako znizit otacky a samozrejme taktovanie:)
Fester
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Fester »

Ja by som povedal len tolko, ze nato aka je ta doska nova a preferovana, tak je osadena nekvalitymi kondezatormi. Teraz uz vsetky novsie dosky pouzivaju tie kvalitne plechove. Rozdiel medzi nimi sa sice prejavy az po case, ale potom je uz zvycajne neskoro. Mal som tu moznost to zazit, keD mi zhruba po pol roku jeden kondik vydulo a doska zacala vydavat pisklavy zvuk, hlavne pri citani z diskov. :x
CPU : C2D E8400, MB - zatiaľ žiadna, RAM-zatiaľ žiadna,
HDD - SATA II : 640G Seagate, GPU : XpertVision 8800GT 512MB, Monitor : 22" LCD Acer AL2216Wd

Phone : SAMSUNG OMNIA II
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Takze som stastnym majitelom tejto boardy ale mam taky problemik s biosom....

Jednoducho nefim kde sa nastavuje delicka a frekvencia pamate + este by bodlo nastavenie vetracikov akoze ich rychlost myslim.

Je v biose nejake speci skrite menu?

Dokonca ani cez nTune sa nedaju menit otacky vetrakov.
Diki za skore odpovede....
toxicator
Používateľ
Používateľ

to Broslowski :
no, ten isty problem, chcem zvysit frekvenciu pamati a nic ( casovanie tam je), chcem regulovat rychlost vetrakov a zase nic, problem je, ze tuto dosku zatial asi nema vela ludi, tak nam asi nikto neodpovie :roll:
Prosim ta, vies mi aspon povedat ci naozaj nevadi ked je v 8 pinoch na doske zapojene iba 4-pinove napajanie zo zdroja/ myslim ze ten 8pin je tam iba kvoli kompatibilite ale potrebujem sa utvrdit/
ANONYM_a7

ide skor o evoluciu...co sa tyka 8 pinu... je to jedno.... ja som pisal do evgy majle a odpoved do pol hodiny :8O: akoze Brutal tech podpora.

Staci si bios upnut a precitat manual+ 680i ocerclocking guide.. :!:

Proste im napis najla s otazkov a oni ti urcite odpisu
ANONYM_a7

Vie mi nikto naist recenzie / testy / porovnanie na tuto dosku?
Ide mi konkretne o eVga 590 SLI najlepsie porovnanie s ostatnimi chipsetmi pre amd.

Dik

Návrat na "Základné dosky"