Neviete prosim vas niekto poradit ako zpojazdnit video vystup na LCD televizore s notebookom dell 420D - ma DVI vystup a TV ma HDMI - kupil som prepojovaci kabel DVI-HDMI ale oba pristroje cakaju na pripojenie toho druheho zariadenia a signal nejde... (na notebooku - connect device, na TV zasa No Signal) - je tam intelacka grafika Intel Extreme
DAKUJEM
Dell420D a HDMI ??
?
Ved prave to .. . . ovladac intelackej grafiky v notebooku caka na pripojenie zariadenia, a LCD caka tiez.. A nikto sa nedocka
Chcelo by to mozno nejaky program alebo nejake third-party ovladace grafiky - ak by niekto vedel poradit...
Chcelo by to mozno nejaky program alebo nejake third-party ovladace grafiky - ak by niekto vedel poradit...
ja mam ten isty problem na notebooku mam DVI a LCD HDTV mam HDMI prepajam to HDMI-DVI kablom , na notebooku mi secko pekne rozpozna najde ho ze je pripojeny monitor ale na HDTV nema signal proste nic na obrazovke , grafika je tiez zdielana Intel Extreme GM950 , mam najnovsie ovladace , skusit dat starsie ? pls poradte.
dakujem.
High Definition System...
vyriesene
no nakoniec sa to vyriesilo klavesovymi skratkami na notebooku.. stacilo najst maly symbol obrazovky na klavesnici a kombinaciou Fn (funkcia) + ta klavesa (sorry, nemam ten notebook momentalne pri sebe) a podarilo sa prepnut medzi obrazovkami.