Ahojte. Mam RAID0 s nainstalovanymi WIN XP MCE 2005. Zaujimalo by ma, ci mi instalacia LINUX-u nerozhasi WINdózy beziace na RAID0. Alebo, ci si mam radsej nainstalovat LINUX na Dalsi HDD. Alebo je tu este jedna moznost a to zalohovat data z XP, instalnut LINUX na RAID0 a cez WINE instalnut XP-cka.
PoraDte mi ktora moznost je asi najlepsia a najrychlejsia.
VDAKA
Instalacia LINUX na RAID 0 s XP - VYRIEsNe
sa obavam ze si trochu mylis pojmy a dojmy...
raid by nemal byt problem asi neviem neskusal som skus zalohovat vytvorit novu particiu a na nu nahodit linux.
vysvetlis mi pls ako si chcel instalovat windows cez wine? :8O:
to je mi novinka...
osobne mam pre teba lepsi sposob. vola sa virtualizacia, vyskusaj stiahni si program virtualbox (je zadara) a cez neho si nainstaluj linux...
jednoduche a ucinne
raid by nemal byt problem asi neviem neskusal som skus zalohovat vytvorit novu particiu a na nu nahodit linux.
vysvetlis mi pls ako si chcel instalovat windows cez wine? :8O:
to je mi novinka...
osobne mam pre teba lepsi sposob. vola sa virtualizacia, vyskusaj stiahni si program virtualbox (je zadara) a cez neho si nainstaluj linux...
jednoduche a ucinne
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Ako prve, ja NEMaM skusenosti s LINUX-om. Ide o to ze cez wine ( ak som dobre pochopil jedneho kamarata ) som chcel spustat virtualne PC s winowsmi XP. No dam asi na Tvoju radu a budem spustat pod LINUX WIN cez virtualbox. TNX
Spoiler: ukázať
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
pod linuxami cez virtual zjavne nerozbehas 3d grafiku a ak chces nieco hrat tak ti to neodporucam. vmware - virtualna masina, mam ako tak oskusany aj pre win aj pre linux. cize win defaultne a linux podto do virtualu pokial v tom nemas este jasno, inac si narobis viac skody ako uzitku
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Tak som to doriesil, a to tym sposobom, ze som si zlikvidoval pri instalacii Linux-u RAID0 s XP-ckami.
BTW: Dakujem za rady o instalacii LINUX na XP @ RAID0 ...
lubo
Takze som si pomohol standardne sam a tu je odkaz ako sa to da spravit: http://www.overclock3d.net/articles.php ... _and_linux
PLEASE LOCK...
BTW: Dakujem za rady o instalacii LINUX na XP @ RAID0 ...
lubo
Takze som si pomohol standardne sam a tu je odkaz ako sa to da spravit: http://www.overclock3d.net/articles.php ... _and_linux
PLEASE LOCK...
Spoiler: ukázať