caute
rozmyslal som minule ze aky tycoon si mam kupit ale uz ani neviem ktore su dobre (od svojich 8rokov uz tycoony nehravam ale teraz by som si daky dobry rad zahral)
prosim vas poradte mi daco vazne dobre co bolo ah dobre ohodnotene a aj to ma celkom dobru grafiku atd. sak to seci pozname
dakujem
Dobre tycoon-y
- Thomas1804
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 27. Mar, 2007, 08:00
Dobre tycoon-y
...:::Asus G750JX-T4179H:::...
CPU: Intel Core i7 4700HQ Haswell (3.6Ghz OC)
GPU: NVIDIA GeForce GTX 770mm 3GB (834Mhz/1333Mhz/925Mhz OC)
RAM: 22GB (6+16)
Patriot SO-DIMM 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Viper
SSD: OCZ Vector 150 240GB
Roccat Kone XTD + Roccat Taito
CPU: Intel Core i7 4700HQ Haswell (3.6Ghz OC)
GPU: NVIDIA GeForce GTX 770mm 3GB (834Mhz/1333Mhz/925Mhz OC)
RAM: 22GB (6+16)
Patriot SO-DIMM 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Viper
SSD: OCZ Vector 150 240GB
Roccat Kone XTD + Roccat Taito
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Ja som sa vratil po nejakej dobe ku klasike ale trocha upravenej http://ttd.tycoonez.com/. Mozem len doporucit.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Urcite seriu RollerCoaster Tycoon. Trojka je trochu ina ako povodne diely ale zato ma fajn grafiku.
Potom urcite skus aj Sid Meiers Railroads, je to sice dost kratke ale je to super. Mix RailroadTycoon-a z TransportTycoon-om.
Potom urcite este RailroadTycoon 3 na ktory su dobre ohlasy, len ti skor odporucam precitat dake recenzie, je to skor taky hard tycoon.
Urcite este hru The Movies, ta je tiez perfektna. Ale to uz rovno aj sa datadiskom The Movies Stunts And Effects.
Posledny tip este Locomotion od Chrisa Sawyera tvorcu RollerCoaster Tycoona, najviac podobna je ta hra Transport Tycoonu.
No a potom tycoonom by sa dal nazvat aj Caesar IV. Ale niak to mna osobne nenadchlo. U Caesara III sm pri om stravil hodiny a hodiny ale ten stvrty diel mi nesadol.
Potom urcite skus aj Sid Meiers Railroads, je to sice dost kratke ale je to super. Mix RailroadTycoon-a z TransportTycoon-om.
Potom urcite este RailroadTycoon 3 na ktory su dobre ohlasy, len ti skor odporucam precitat dake recenzie, je to skor taky hard tycoon.
Urcite este hru The Movies, ta je tiez perfektna. Ale to uz rovno aj sa datadiskom The Movies Stunts And Effects.
Posledny tip este Locomotion od Chrisa Sawyera tvorcu RollerCoaster Tycoona, najviac podobna je ta hra Transport Tycoonu.
No a potom tycoonom by sa dal nazvat aj Caesar IV. Ale niak to mna osobne nenadchlo. U Caesara III sm pri om stravil hodiny a hodiny ale ten stvrty diel mi nesadol.
Spoiler: ukázať