Sleduje nekdo anime?
Vaas naazor, obluubenee seerie,filmy...
Anime
no, serie.... este niekedy velmi davno na zakladnej mila (alebo co, neake volejbalistky tam boli), sailor moon (lol), digimon, pokemon.=:D proste som popozeral vsetko japonske, co sa dalo (a vcielku maju som nechal ostatnym=:) ).
a dragon ball seria ( , z, gt)- podla mna tiez ta prva bola najlepsia.
hellsing bol tiez dobry, noire, agent aika.
filmy - kite, vampire hunter d, chihiro, das wandelnde schloss (neviem orig. nazov), metropolis, ghost in the shell, blood the last vampire, final fantasy, sword of truth.
a boli este neake, ale som uz zabudol nazvy...=
podla mna kto este nevidel kite, nech rychlo si to zozenie. ma to menej ako hodinu, ale je to super.
chihiro a das wandelnde schloss su od jednej skupiny animatorov (to rozpoznat nie len v style kreslenia, ale aj dej sa tak trosku na to podoba a hlavne hudba). obidva su super.
a dragon ball seria ( , z, gt)- podla mna tiez ta prva bola najlepsia.
hellsing bol tiez dobry, noire, agent aika.
filmy - kite, vampire hunter d, chihiro, das wandelnde schloss (neviem orig. nazov), metropolis, ghost in the shell, blood the last vampire, final fantasy, sword of truth.
a boli este neake, ale som uz zabudol nazvy...=
podla mna kto este nevidel kite, nech rychlo si to zozenie. ma to menej ako hodinu, ale je to super.
chihiro a das wandelnde schloss su od jednej skupiny animatorov (to rozpoznat nie len v style kreslenia, ale aj dej sa tak trosku na to podoba a hlavne hudba). obidva su super.
pred nejakym casom vyslo
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=4151
anime fandom vrelo odporucam...
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=4151
anime fandom vrelo odporucam...
- izopd
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
vzhladom na to ze mam zatial len zbierku 98 DVD anime(filmy + kompletne serialy),tak som si musel otvorit zoznam...
odporucam:Chobits,High school girls,School rumble prvu aj druhu seriu,Samurai deeper Kyo,Onegai teacher,Onegai twins,Peace maker,Ranma,Record of lodos war,Star ocean EX(podla star ocean the second story z PSX),Xenosaga(tiez podla hry z PS2),Erementar gerad,Girls bravo prva aj druha seria,Fayte stay night,Gun grave,Ninja nonsence(4*4 Shinobuden totalny zabijak ),If i see you in my dreams.
rychly prechod zoznamom.su v tom styly od komedie cez na zamyslenie az po tragediu.
odporucam:Chobits,High school girls,School rumble prvu aj druhu seriu,Samurai deeper Kyo,Onegai teacher,Onegai twins,Peace maker,Ranma,Record of lodos war,Star ocean EX(podla star ocean the second story z PSX),Xenosaga(tiez podla hry z PS2),Erementar gerad,Girls bravo prva aj druha seria,Fayte stay night,Gun grave,Ninja nonsence(4*4 Shinobuden totalny zabijak ),If i see you in my dreams.
rychly prechod zoznamom.su v tom styly od komedie cez na zamyslenie az po tragediu.
ASUS A8N-SLI Premium,A64 X2 4400+ ,Thermaltake Big Typhon,Saphire radeon HD2900,,4GBYTE TwinX XMS Corsair 2-3-3-6 400Mhz,Creative X-Fi XtremeGamer FATAL1TY+Creative GigaWorks S750,Enermax Liberty 400W,2*WD3200YS SATA II,FDD,LG GSA-H20L,Logitech MX1000,CRT Philips Brilliance 107P5