Film Video
Film Video
Prosim vie mi niekto poradit ? Ked nahrajem nieco z TV alebo z VHS pasiek na MPEG 2 a prevediem to na DVD tak mam obraz nic moc.Taky zrnity.Ci to prevedie program Pinnacle 10 alebo Power Director tak je to skoro stejne. Kde je chyba? Dik
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
mozes pri rekodovani pouzit nejake filtre, ptore ti vylepsia kvalite ale zazraky robit nedokazu.
- FireWire sa pouziva na pripojenie digitalnej kamery, v tvojom pripade nevidim dovod naco by si si ho homontoval do PC (dnes FireWire obsahuje kazda dobra zakladna doska, vela ludi otom ani nevie)
- FireWire sa pouziva na pripojenie digitalnej kamery, v tvojom pripade nevidim dovod naco by si si ho homontoval do PC (dnes FireWire obsahuje kazda dobra zakladna doska, vela ludi otom ani nevie)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Tak dik. Mne islo len o to ze na VHSke je lepsi obraz ako som prerobil na DVD a to sa mi velmi nepaci.Toman napísal:mozes pri rekodovani pouzit nejake filtre, ptore ti vylepsia kvalite ale zazraky robit nedokazu.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
nieje to ziaden pekny obraz. TV obrazovka ma prilis hrube zrno, takze to kockavenie v obraze nevidis. ale ked si to pustis na PC monitore, tak je to poznat. Bud je to tymto, alebo prilis velkou komprimaciou.Lado napísal: Jasne a este bud taky dobry a mozes mi vysvetlit ako to je zas s tou TV.Ked pozeram film ktory je vysielany tak je ako pekny obraz a ked to stiahnem a prerobim tak shit. Neviem take veci. Este raz dik..