Teda v podstate vacsina testou medzi AthlonX2 a Core2Duo vychadzali v prospech Core pretoze Core2duo sa hoval ako jednojadrovy CPU z 2nasobnou rychlostou teda napr urcite testy Sin Julia a CPU Queen softerovo vyuzivaju obe jadra teda tam je core 2 duo 2.66Ghz to iste ako X2 2.66Ghz...
Ale v inych testou ktore su robene len pre jeden CPU je vytaz core 2 duo lebo aj ked aplikacia je robena na 1cpu C2D vyuziva obe jadra...
TO je vidiet na niektorych testoch ze jednojadrovy Athlon 2.66ghz je na urovny dvojjadroveho AthlonX2 2.66Ghz...
To je tym ze pri tom teste nebolo vyuzite druhe jadro alebo len z casti pretoze to X2 harwarovo nepodporovali,musela by ta apliakci byt tak naprogravovana preto AMD vymyslel virtualizaciu ktoram ma o neico viac do seba ako C2D a to tak ze sa budu pripajat postupne jadra podla vytazenia co bude mat za nasledok nizzesj spotreby.
Pamatajte 4x CPU po 1Ghz bude mansia spotreba ako jeden natakteny na 4Ghz!
Dosiahnut take rychlosti je dost obtiazne z hladiska spotreby,preto ai budu mat procaky viac CPU myslim ze v buducnosti bude CPU obsahovat 65636 mensich procesorov to tak typujem ze vymyslia do do roku 2015.Potom ich bude viac a viac a viac...Ved uz len teraz intel spravil 80xCPU a aj to je uz pomaly rok stara infoska.
robit rozdieli medzi Intel a AMD nema zmysel obe musia existovat aby sa predbiehali v cenach a aby sme si ich mi mohli lacnejsie kupit a aby stale nieco nove vymyslali

urcitu dobu je dobry Intel urciu zase AMD.
Niekdey mi to pripada akoby to vlastil jeden monopol a len nas tak oblboval ze co je lepsie a horsie,a takto nas ludi vyuzivaju ako Betatesterov a podla toho vylepsuju procaky