Myslim, ze som jasne dokazal, ze sa to pasivne uchladit da - a to s prehladom, samozrejme ale bez oc.
Ak niekto najde nejaku aplikaciu, ktora dokaze zatazit cpu tak ako tat a je pre nejake normalne vyuzitie - nech napise.
KeD je v skrinke 1 fan na in a 1 na outtake, nijaky teply vzduch sa tam hromadit nebude, zvlast keD mnohe dnesne grafy maju chladenie vyriesene na priamy vyfuk tepleho vzduchu von.
A riesit na pasivne chladenie cpu nieco ine ako ninju, keD uz bolo x krat dokazane, ze je v tom velmi dobra a k tomu este stoji len okolo 1,5k, tak neviem 8) .
E 6750-pasiv
- noben
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Aug, 2006, 02:00
Dovolil som si to skusit na TR Ultra 120 Extreme bez fanu (normalne mam na nom Noctuu NF-S12) a s malym oc (2,66@3,00):
Teplota okolia : 19 st. (zatial nam nejde kurenie, takze super )
Teplota v case : 28 st.
TAT vysledok v obrazku po asi 1 hodine...
Dufam, ze pomohlo....
Teplota okolia : 19 st. (zatial nam nejde kurenie, takze super )
Teplota v case : 28 st.
TAT vysledok v obrazku po asi 1 hodine...
Dufam, ze pomohlo....
ASUS VANGUARD B85, Intel Xeon E3-1231v3, Corsair 16GB 1600 Mhz Vengeance, Samsung SSD 850 250GB, 8800GTX
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
uchladil by asus p5b, a E6850 s max OC?miqra napísal:no jedine co ti asi pasivne uchadi tvoje CPU je Cooler master Gemin ale ci ti vojde na dosku, do skrinky to netusime... preto napis co mas za PC a aku skrinku...
takto vyzera ten chladic:
http://www.tichepc.sk/produkt/Cooler-Ma ... -1747.html
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Scythe Ninja Plus Rev.B ti ho pasivne uchladi, ale len pod podmienkou, ze ho nepretaktujes, ale si najdes najnizsie mozne stabilne napatie na default frekvencii procesora. Teploty budu aj tak velmi vysoke, budu sa blizit povolenemu maximu...
Spoiler: ukázať