Artefakty na pracovnej ploche na novej zostave?!
Artefakty na pracovnej ploche na novej zostave?!
caute, dnes som si bol kupit novy pc, a ked som vsetko pozapajal,tak vzdy ked chcem presunut nejake subory z priecinka na plochu,tak sa mi urobia vzdy len v hornej casti artefakty (neviem jak to inak nazvat) ako su na obrazku...
Inak ostatne graficke aplikacie idu v pohode... Nevie niekto nahodou v com by to mohlo byt?
Zostava: Ati X2900XT , AMD X2 6000+, 2GB RAM OCZ 800Mhz (idu sice len na 754Mhz,ale to teraz neni podstatne )
a pritom sa mi ani nic neprehrieva,pozeral som teploty, a ziadny komponent nema viac ako 45°C.
Velmi by ma potesilo keby ste mi poradili
Dakujem.
Gila.
http://imageshock.eu/img/artefakty-76x1.jpg
Inak ostatne graficke aplikacie idu v pohode... Nevie niekto nahodou v com by to mohlo byt?
Zostava: Ati X2900XT , AMD X2 6000+, 2GB RAM OCZ 800Mhz (idu sice len na 754Mhz,ale to teraz neni podstatne )
a pritom sa mi ani nic neprehrieva,pozeral som teploty, a ziadny komponent nema viac ako 45°C.
Velmi by ma potesilo keby ste mi poradili
Dakujem.
Gila.
http://imageshock.eu/img/artefakty-76x1.jpg
hej hej, tam nevypisalo ziadnu chybu,dokonca ani pri testoch, vsetko v poriadku...Jerry napísal:Ten DXDIAG si skusal????
Len akosi zacinam sledovat,ze aj vo windowse je niekedy zvuk oneskoreny (napr. ked mi niekto napise na ICQ),tak skor pocujem zvuk, a az potom spravu... ale to je mozno pol sekundy. lenze ide o to ze tam to oneskorenie je...
Takze neviem ci to s tym nejak suvisi,alebo nie...
treba vyskusat nejaku 3D aplikaciu... ak to v nej nerobi, vidim este chybu vo windowse (aky mas vlastne mas? XP? Vista?)... je to dost nelogicke... ak ti pojdu 3D aplikacie v poho tak potom jedine windows ma nejaku malu chybicku ze ti urobi tie "artefakty"...
ak celkom hod screen tych artefaktov...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
No ved som skusal 3D aplikacie (CS1.6, condition zero...), a tam to slape tak jak ma, ziadne seknutie, ziadne zavahanie... aj v 3Dmark(sice 2001),ale tak tam som mal 38900 bodov... a tiez bez artefaktov...miqra napísal:treba vyskusat nejaku 3D aplikaciu... ak to v nej nerobi, vidim este chybu vo windowse (aky mas vlastne mas? XP? Vista?)... je to dost nelogicke... ak ti pojdu 3D aplikacie v poho tak potom jedine windows ma nejaku malu chybicku ze ti urobi tie "artefakty"...
Takze este to mozu byt dve chyby, windows a este mozno ovladace... Lebo mi zmizli niektore obrazky ikoniek na ploche ,a pocul som ze toto je problem v kombinacii X2900XT+ ovladace Catalyst 7.7 alebo 7.8
//Edit: a win mam XP profesional
Screen je v mojom prvom prispevku, klikni na link.
Este by som chcel dodat, ze tie artefakty nevznikaju pri nenainstalovanych ovladacoch... a potom sa jednoducho stratia tak, ze po nich prejdem hocijakym otvorenym oknom...
Co ma dost zarazilo je, ze to vznika len ked presuvam urcity pocet suborov z okna,ale len ak ma to okno 2 rady ikon a viac.
Cize napriklad ked si oznacim 30 suborov POD SEBOU, a presuniem,tak to neurobi,ale ked si oznacim napriklad 10 suborov, a to tak ze v jednom rade 5 a v druhom 5,tak mi to spravi :o
Dalsia vec,ze mi vobec nepusti niektore aplikacie, hry... Napriklad Trackmania Nations,alebo 3Dmark05, 06...
Takze moj nazor je ze su to ovladace alebo win...
Co ma dost zarazilo je, ze to vznika len ked presuvam urcity pocet suborov z okna,ale len ak ma to okno 2 rady ikon a viac.
Cize napriklad ked si oznacim 30 suborov POD SEBOU, a presuniem,tak to neurobi,ale ked si oznacim napriklad 10 suborov, a to tak ze v jednom rade 5 a v druhom 5,tak mi to spravi :o
Dalsia vec,ze mi vobec nepusti niektore aplikacie, hry... Napriklad Trackmania Nations,alebo 3Dmark05, 06...
Takze moj nazor je ze su to ovladace alebo win...
to nie je chyba HW ale SWgila napísal:Dalsia vec,ze mi vobec nepusti niektore aplikacie, hry... Napriklad Trackmania Nations,alebo 3Dmark05, 06..
pre spustenie 3Dmarkov staci pouzit "fintu" -nosysteminfo
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 436#245436
-----------------
k artefaktom: ostanu aj keD stlacis F5 ?
s pozdravom, crux.