zdar
mam otazku...
na disku su nejake nove sbory.su ale skryte ale nevie sa kde....
moz bythocikde...existuje soft ktory nieco takeodhali??? popripade nieco s tym sprvi ze ich najdem?
winxp
hladanie suborov
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
hladanie suborov
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ako vies ze su to "nove subory"?
Bud si zapni zobrazovanie skrytych suborov vo windowse, alebo skus cez total commander. Ten by ti to mal ukazat.
Bud si zapni zobrazovanie skrytych suborov vo windowse, alebo skus cez total commander. Ten by ti to mal ukazat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- lezgy
- Pokročilý používateľ
hehe....
vtipne:)
su zasite niekdevadresari windowsaja naozaj nemam tolko casu hrabat sa vkazdom adresari....pisal som ze ak by boli ...nie ze su....
aletaketofinty tomi radit netreba sory....
nieco ine....leo rehladat cely win akadejake ine aplikacia sa mi naozaj nechce...
su zasite niekdevadresari windowsaja naozaj nemam tolko casu hrabat sa vkazdom adresari....pisal som ze ak by boli ...nie ze su....
nieco ine....leo rehladat cely win akadejake ine aplikacia sa mi naozaj nechce...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
daj start - hladat - vyber si co za typy suborov chces hladat a tam dole by si mal mat ze pokrocile nastavenia...daj to, a potom este raz daj nieco take ze viac pokrocilych nastaveni....a tam by si mal mat ze prehladavat skryte subory a zlozky.... dufam ze ti to daco pomohlo
ja mam anglicky XP, takze tie preklady nie su velmo presne
ja mam anglicky XP, takze tie preklady nie su velmo presne
powered by AMD & ATI
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Hehe, tiez vtipnelezgy napísal:hehe....
To si akoze myslis, ze hocikto ma doma nejaku prirucku, kde je napisane, ktory subor patri a ktory nepatri windowsu?
Alebo ze existuje nejaky soft na toto?
Sorry ale napisal si to tak divne, ze to znie ako keby si chcel teraz od dakoho presny zoznam suborov co mozes maznut...tych kombinacii je miliarda.
Nik ti nepovie co je co, lebo to nik presne nevie okrem programatorov v microsofte.
Ak ale chces vycistit system od bordelu (toto mas na mysli, nie?) tak mozes s istotou vymazat obsah nasl. adresarov:
c:\windows\temp
c:\documents and settings\NAZOV_TVOJHO_KONTA\local settings\temp
a
c:\documents and settings\NAZOV_TVOJHO_KONTA\local settings\temporary internet files.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- lezgy
- Pokročilý používateľ
aj aj )
no problem je takyto ak to uz mam doslova napisat
isty notbuk obsahuje urcite typy suborov staihnutych s fotaku.su to obrazky vykresov.
finta je vtom ze uzivatel ich niekde zakryl - hidden- cez total comander a niekde skopiroval
skusal som vsetko ale aj ked je odkryte ja ich neviem najst..teda system ich nenajde....
skusal som rady co tu padli a aj vselijake finesy .... najdem ich iba manualne lebo su v jednej kope menene je iba cislo
ale tosa mi zas nechce....je tam do bludu adresarov
preto som chelprogram ci existuje ktory vyhlada hidden subory a zoradi podla datumu vzniku....
tot vsio...
dik
no problem je takyto ak to uz mam doslova napisat
isty notbuk obsahuje urcite typy suborov staihnutych s fotaku.su to obrazky vykresov.
finta je vtom ze uzivatel ich niekde zakryl - hidden- cez total comander a niekde skopiroval
skusal som vsetko ale aj ked je odkryte ja ich neviem najst..teda system ich nenajde....
skusal som rady co tu padli a aj vselijake finesy .... najdem ich iba manualne lebo su v jednej kope menene je iba cislo
ale tosa mi zas nechce....je tam do bludu adresarov
preto som chelprogram ci existuje ktory vyhlada hidden subory a zoradi podla datumu vzniku....
tot vsio...
dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- kantor
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Feb, 2007, 08:00
Tak pouzi Total Commander. Tam mozes hladat podla typu suboru, podla datumu vzniku (aj od-do) a aj podla atributov (skryty, archiv, systemovy atd.)
Myslim ze ti bude stacit ak zadas datum od-do a zadas ze hladas skryte subory.
Ale najprv si v nastaveni TC zapni zobrazovanie skrytych suborov.
Myslim ze ti bude stacit ak zadas datum od-do a zadas ze hladas skryte subory.
Ale najprv si v nastaveni TC zapni zobrazovanie skrytych suborov.
Intel Celeron D 2,8@3,4Ghz, ABIT GD8 Pro, 512MB Kingmax CL4, 80GB/8MB Seagate, Inno3D GeForce 7600GS 256DDR2 400/666@510/860, Samsung SH-S182D, LC Power 6420 Black Silent
- lezgy
- Pokročilý používateľ
atosompresne napisalze sami nechce...pretosom chcelradu....nic v zlom aleniesom zaciatocnik.....len leniva skusena liska s comanderom som robil v casoch ked si ty o pc nechyroval.....bez urazky
btw nwmyslim konkretne teba ale vseobecne...
ale diki za ochotu asi to predsa len budem musiet skusit takto...
btw nwmyslim konkretne teba ale vseobecne...
ale diki za ochotu asi to predsa len budem musiet skusit takto...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s