all23 napísal:hmmm no jedine kurna a tak som sa tesil
Tak siahni po lepsej grafike..pozeraj po bazari. Ale ze tu cenu by som ju akoze zobral HL 2, BF 2, BF 2142..Hier ktore na nej spustis je koooopeeeec..a velmi vela z nich je lepsich ako DiRT..a inac, o Crysis ani nehovorim
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional SCHRANZ will NEVERDIE!!!
no ved jo ale dik ze rady lebo ja som bol presvedceny o jej kupe ale ked som sa dozvedel ze nove gamesi mi nanej nepojdu tak nie pockam a zoberem radsej nejaku x1950gt
este som si pozeral na nete o tej vga a nasiel som ze podporuje SM 3 takze si mislim zeby aj tie novsie hry (bioshock,dirt) zvladla ale ak su tam este aj nejake ine problemy tak bol by som rad keby ze mi ich poviete
No a hned prva veta: "The sad part about this chip is the lack of no support for SM 3.0!" :roll: v prekalde: smutnou castou je ze tento cip nepodporuje Shader Model 3.0
Este raz Radeony X800 maju hw podporu len SM2.0 !
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...
Take ale konkretne o co sa jedna?? Ktore hry si nezahras?? Zhanam kartu do AGP k Athlonu 2600+ a neviem ci ma vyznam pozerat po comsi lepsom.
co napriklad farcry, pojde bez SM2??
Co HDR?? Ma to cosi spolocne s SM????