Vcera som kupil novu graficku (MSI GeForce NX8800GTX T2D768E OC) a po niekolkych testou som spustil everest a zistil som ze mam obrovsku teplotu vypisanu zo senzoru z dosky max az 60stupnov predtym som mal v pc GeForce 7600GT a teplota bola "len" max 50stupnov ani to sa mi nezdalo uz ale teraz uz to je asi extrem
cela zostava:
CPU: INTEL Core 2 Duo E6850 - 3,00GHz
MB : Gigabyte GA-P35-DS4
RAM: Geil 2x1Gb kit DDR2 800Mhz Ultra 4-4-4-12
VGA: MSI GeForce NX8800GTX T2D768E OC
HDD1: WD 200GB SATA
HDD2: Maxtor 120GB SATA
Zdroj: Enermax Noisetaker II 485W
+ 2 vetraky jeden 120mm(vpredu) a jeden 92mm(vzadu) a zdroj ma ties 2 vetraky a v bedni mam aj docela poriadok s kablamy aby bol dobry tok vzduchu... neviete cim to moze byt ?
Vysoka teplota na doske
neviem presne kde je ten senzor teploty som mal z everestu a tam je napisane len ze "mainboard" ak poznas nejaky iny soft kroti lepsie urci kde je ten senzor tak porad...
problemy zo stabilitou nemam ziadne dokonca som to mal zapnute asi 4hodiny a furt som to mal na d3markoch a narocnych hrach ked som to testoval a az potom som si vsimol tie teploty ze su moc velke... az mam strach to zapinat...
problemy zo stabilitou nemam ziadne dokonca som to mal zapnute asi 4hodiny a furt som to mal na d3markoch a narocnych hrach ked som to testoval a az potom som si vsimol tie teploty ze su moc velke... az mam strach to zapinat...
trosku vysoka ale tie chipsety P35 velmi hreju mam ASUS a ma stale od 45 do 50 stupnov nasmeruj na to nejaky fan asus dal k tym hetpipe-om maly ventilatorik.skus
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710