mam kartu palit HD2600XT sonic a xel by som na nu dat dako cisto pasivne chladenie, len neviem aky, ani som take co podporuju HD2XXX radu nevidel.
Druha variantaje je dako vybrat tu vrtulu (alebo aspon odpojit) a polozit na graficku tichy 120mm vetra.
Skriku mam Avance X001 takze graficka je v skrinke napoak cize chladenim nahor.
DMC_Zmysel napísal:mam kartu palit HD2600XT sonic a xel by som na nu dat dako cisto pasivne chladenie, len neviem aky, ani som take co podporuju HD2XXX radu nevidel.
Druha variantaje je dako vybrat tu vrtulu (alebo aspon odpojit) a polozit na graficku tichy 120mm vetra.
Myslite ,ze je mozne takto uhrat?
- GPU sa da chladit pasivne absolutne bezproblemou hocijakym beznym VGA Pasivom,
-ja som mal na HD2600Pro nahodeny TT shooner
- pament netreba chladit.
DMC_Zmysel napísal:mam kartu palit HD2600XT sonic a xel by som na nu dat dako cisto pasivne chladenie, len neviem aky, ani som take co podporuju HD2XXX radu nevidel.
Myslite ,ze je mozne takto uhrat?
- GPU sa da chladit pasivne absolutne bezproblemou hocijakym beznym VGA Pasivom,
-ja som mal na HD2600Pro nahodeny TT shooner
- pament netreba chladit.
T.
a nahodou accelero S2 S1 by tam nesadol? sak by to stihali obidva uchladit, alebo nieco tiche okolo 500 600 sk