Cawte,
mam taky problem pri instalacii windowsu...Dam nabootovat z cd-romky normalne mi nabehne BOOT from atapi CD-rom : pokracujte libovolnou klavesou a potom ked si vyhladava ovladace alebo co vstko to robi mi nabehne tato chyba:
Subor i386\ntkrnlmp.exe nejde najst.
KOD CHYBY 7 !
mozete mi aspon povedat ci to je winom alebo hardwarom? lebo tento moj kompik mal uz pred tym nejake potiaze ale urcite by som bol spokojnejsi keby to bolo winom....a ked je to nejakym hardwarom tak akym asi....ja osobne si myslim ze je to doskou....lebo este ked chcem ist do Biosu obcas mi zamrzne....
tak pls help me uz fakt neviem co mam robit
presne je to zostava: Athlon 1700+ XP (CPU-Z mi niekedy vypisuje MP )
doska shutle AK32a
RAM nejaka 128MB ale tou to nebude som skusal davat aj ine a to iste to robilo...
zdroj 300W
disk WD 2,5GB
cakam nejake rady
Instalacia Win XP , kod chyby 7
dal som ACPI disabled , ani to nepomohlo....zase ta chyba kod 7...
updatnut BIos no to neviem este som to nejako neskusal je to tazke pre cloveka co to este nerobil? a ci to vobec pomoze ? neda sa este urobit nic ine....sice asi to je jedina sanca ked mi zamrzne bios vzdy po takej minutke ked som tam....
...este vyskusam vybrat baterku aspon do zajtra ju tak necham a este to zjtra vsetko vyskusam....
inak dalsie rady sa hodia...
updatnut BIos no to neviem este som to nejako neskusal je to tazke pre cloveka co to este nerobil? a ci to vobec pomoze ? neda sa este urobit nic ine....sice asi to je jedina sanca ked mi zamrzne bios vzdy po takej minutke ked som tam....
...este vyskusam vybrat baterku aspon do zajtra ju tak necham a este to zjtra vsetko vyskusam....
:)
neviem aky typ biosu mas, ale jedna z veci je update preruseni v biose, vecsinou sa to nachadza hned pod polozkou System PnP >NO<grepii napísal:dal som ACPI disabled , ani to nepomohlo....zase ta chyba kod 7...