Chcem pozerat na telke filmy z PC. Pripojil som k HDTV vystupu grafiky standardne dodanu prepojku HDTV -> S-video k telke, TV je prepojene pomocou cca 10m S=video predlzovaku ... a nic obraz na telke je cierny. Samozrejme TV mam prepnute na vstup S-video. Dajte mi niekto PLS radu ako ten vystup na grafike aktivovat, alebo kde moze byt bug.
VDAKA
MSI - 8800GTS/640 a ? màtvy ? vystup S-video
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- co mam skusenost tak S-video Out velmi radi odchadzaju.....
- skus odpojit monitor a nechat zapojenu len telku, ak sa dobre pametam tak by si po zapnuti PC mal vydiet bootovanie na TV ak nie tak to bude mozno pokazene (alebo zla kabelaz.., alebo daco uplne ine)
T.
- skus odpojit monitor a nechat zapojenu len telku, ak sa dobre pametam tak by si po zapnuti PC mal vydiet bootovanie na TV ak nie tak to bude mozno pokazene (alebo zla kabelaz.., alebo daco uplne ine)
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
je to uz ok lenze ...
Nabootoval som komp iba s pripojenym S-viedeom (teda pripnuty k telke) a ono sa to rozbehlo. Trochu ma mrzi to, ze sa to v ovladaci neda prepnut a ide to len takto... Interferencne pruhy na obrazovke telky, vznikajuce asi kvoli uzavretej zemniacej sluzke mezdi PC a TV ( kazdy z nich je v inej zasuvke ), vyriesim oddelovacim trafakom.
Spoiler: ukázať
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No urcite musis v oladacoch nastavit spravnu normu pre zobrazovanie na TV.
Nastav na PAL-d, pravdepodobne mas nastavenu americku normu NTSC alebo azijsku SECAM...
Tiez som dlho nemal nVidiu ale na 6600GT sa to prepinalo uplne lahko v ForceWare len to tam pohladaj...
Tu je daky screen ale asi out-date
Nastav na PAL-d, pravdepodobne mas nastavenu americku normu NTSC alebo azijsku SECAM...
Tiez som dlho nemal nVidiu ale na 6600GT sa to prepinalo uplne lahko v ForceWare len to tam pohladaj...
Tu je daky screen ale asi out-date
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Urcite ked tam zvolis volbu rozsirene hore z menu sa da navolit aj norma pri vystupe cez S-Video...
Ja si to pamatam google mi vsak nic novsie v praci nenasiel
Ale teraz som nasiel daco na jednej ruskej sajte>>
Change the signal or HD format
TV norma/ Signal Format
Ja si to pamatam google mi vsak nic novsie v praci nenasiel
Ale teraz som nasiel daco na jednej ruskej sajte>>
Change the signal or HD format
TV norma/ Signal Format
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
vyriesene
Ahojte, tak nic nezabera a tak musim vytiahnut konektor monitora a potom pripojit ku grafike telkac. A bol este jeden problem s kvalitou obrazu ... Na obrazovke som mal vodorovne svetlejsie+tmavsie pruhy zhruba synchrónne so snimkami. Nevyriesil to ziaden feritovy toroid ani ine somarinky ... skusal som skoro vsetko co ma napadlo, ale vyriesilo to odpojenie kablovky, teda antenneho konektora. Do telkaca budem musiet pridat na tuner tlmivku ... ale o tom neskor... Takze zatial nablbo prepajam kable...
----------------------------------------------------------
edit:12.10.07
konecne sa mi to rozbehlo v ovladaci som predsa len nasiel zmienku o dvoch monitoroch a jeden z nich TV. Takisto rusenie zo strany kablovky som odstranil az po oddeleni obidvoch vodicov koaxialu kondikmi. Pri jednom oddelenom to stale trvalo.
----------------------------------------------------------
edit:12.10.07
konecne sa mi to rozbehlo v ovladaci som predsa len nasiel zmienku o dvoch monitoroch a jeden z nich TV. Takisto rusenie zo strany kablovky som odstranil az po oddeleni obidvoch vodicov koaxialu kondikmi. Pri jednom oddelenom to stale trvalo.