CPU Burn
CPU Burn
Ja viem ze tato tema asi nezapada prave do tohoto fora, ale mam mensi problem ked chcem spravot CPU burn. Skusal som programy ako Hot CPU Tester Pro (pri nom mi pre istotu zamrzol komp hned pri starte burnu) a CPU Burn-In (ten mi fungoval ak som zapol opravu chyb, ibaze teplota bola velmi nizka v porovnani s tym co by som cakal). Chcel by som sa opytat ci ste niekto nemali podobny problem, alebo ci nepoznate nejake ine lepsie programy.
Dik
AMD Sempron 2400+
ASUS A7V600 (VIA KT600)
APACER 512 MB RAM (DDR 400)
ATI RADEON 9600
Dik
AMD Sempron 2400+
ASUS A7V600 (VIA KT600)
ATI RADEON 9600
- romang
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Mar, 2005, 20:00
Re: CPU Burn
Rovnaky problem ze zamrzol PC alebo ze sa ti nezdala nizka teplota?Siggy23 napísal:Ja viem ze tato tema asi nezapada prave do tohoto fora, ale mam mensi problem ked chcem spravot CPU burn. Skusal som programy ako Hot CPU Tester Pro (pri nom mi pre istotu zamrzol komp hned pri starte burnu) a CPU Burn-In (ten mi fungoval ak som zapol opravu chyb, ibaze teplota bola velmi nizka v porovnani s tym co by som cakal). Chcel by som sa opytat ci ste niekto nemali podobny problem, alebo ci nepoznate nejake ine lepsie programy.
Dik
AMD Sempron 2400+
ASUS A7V600 (VIA KT600)
ATI RADEON 9600
Mal si to uz OC alebo na default?
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Presunute
Hmm...ked ti zarmza pc pri cpu burn, tak to vyzera ze chladic nestiha dobre odvazdazt teplo...mas tam dost teplovodivej pasty?
Mne to robilo po vysokom oc, pomohol novy celomedeny chladic...
bol to program cpu burn K7 v High priority
Hmm...ked ti zarmza pc pri cpu burn, tak to vyzera ze chladic nestiha dobre odvazdazt teplo...mas tam dost teplovodivej pasty?
Mne to robilo po vysokom oc, pomohol novy celomedeny chladic...
bol to program cpu burn K7 v High priority
Spoiler: ukázať
- romang
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Mar, 2005, 20:00
moze byt problemov viacero, moze to byt kludne aj zdroj, ked mne dosluhoval noname 350w tak takmer pri kazdej zatazi mi freezol comp, cize mohol by si si sledovat aj napatia na jednotl. vetvach, ci tam nemas vykyvy.
Moze to byt aj zle nasadenym chladicom, dobre nedolieha a tym dochadza k lokalnemu prehrievanu, zlej paste, malo pasty.. vela veci.. skus si toto skontrolovat vsetko a vylucovacou metodou dospejes k nejakemu zaveru.
potom pripadne vyskusat aj tu zmenu chladica
good luck
Moze to byt aj zle nasadenym chladicom, dobre nedolieha a tym dochadza k lokalnemu prehrievanu, zlej paste, malo pasty.. vela veci.. skus si toto skontrolovat vsetko a vylucovacou metodou dospejes k nejakemu zaveru.
potom pripadne vyskusat aj tu zmenu chladica
good luck
chladicom to nie je urcite
je to thermaltake sonic tower + thermaltake smart fan II (120x120x25)
mozem tam pustit dooma, 3d mark, proste uz som ho skusal zahriat vsetkymi moznymi sposobmi ale teplota vystupila zo 42 na najviac 45,46 stupnou, pricom pri boxe mi slapal procak bezne pri 55.
a problem s tym zdrojom som nepochopil
ono ten procak pracuje absolutne stabilne, jedine co nejde je ten test
je to thermaltake sonic tower + thermaltake smart fan II (120x120x25)
mozem tam pustit dooma, 3d mark, proste uz som ho skusal zahriat vsetkymi moznymi sposobmi ale teplota vystupila zo 42 na najviac 45,46 stupnou, pricom pri boxe mi slapal procak bezne pri 55.
a problem s tym zdrojom som nepochopil
ono ten procak pracuje absolutne stabilne, jedine co nejde je ten test
no by si sa cudoval ako sa pri takych testoch na CPU rychlo zahreje procak par sekund a ked ti nestiha odovzdavat teplo moze to robit pasta ale aj zle nasadeny chladic tak ti komp mrzne
Hardware
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Teplota vyskoci hned dost vyskoko:Nando napísal:Lebo hned ako ho spusti tak mu ho vypne! A teplota za par sekund nemoze tak vysoko vyskocit! :idea:
Ale jeho problem moze byt aj v necom inom...
Dalsie moznosti
Dalsie moznosti:
Ta kombinacia KT600 + R9600 ti nikde nerobi problemy ?
CPU Burn mas na spravny proc ? Ja som mal v paku programy pre viacej procesorov (K6, K7, Intel ..).
Ta kombinacia KT600 + R9600 ti nikde nerobi problemy ?
CPU Burn mas na spravny proc ? Ja som mal v paku programy pre viacej procesorov (K6, K7, Intel ..).
XP1800+/2100Mhz, Epox 8KRAI, 2x256RAM, Samsung 80GB, ATI8500Le