DVDR-RW LG Problem s Napalenim

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Používateľov profilový obrázok
Bubu123
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00

DVDR-RW LG Problem s Napalenim

Príspevok od používateľa Bubu123 »

No mam Vid v popise mechaniku presny nazov niak neviem najst ale tak aj tak to vela nepomoze proste ta mechanika ma asi tak ten rok cita CD/DVD v pohode filmy setko aj 6 rocne CD doskrabane v pohode ale ked uz idem napalovat no priklad zrobim si tzv. projekt a subormi/mp3/filmy a idem napalovat setko v pohode vlozim ciste CD/DVD a odmieta ho nacitat a zahajit samotne napalovanie a vydava take cudne zvuky keby bola uplne v riti mechanika tak by aj mala problemy s citanim s citanim ale ona v pohode cita . neni tam niake skor softwerovy problem/odmedzenie? nez skor hardwerove . help?
MB:Gigabyte M56S-S3 | CPU:AMD Athlon X2 5200+ | RAM:2GB Patriot low latency Dual Channel |HDD: Western Digital 160GB SATAII | GPU: Gainward Bliss 7600GS 256MB DDR3 500/1200mhz @ OC 600/1600mhz | PSU:Fortron 350W | GAMING:Microsoft 1.1 Black + Steel Pad QcK+
MarkAurel
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 26. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa MarkAurel »

aj v NEROvi najdes aky mas presne tip mechaniky, skus pohladat na nu novsi FW

http://www.cdr.cz/?rekordery
Bubu123
Používateľ
Používateľ

MarkAurel napísal:aj v NEROvi najdes aky mas presne tip mechaniky, skus pohladat na nu novsi FW

http://www.cdr.cz/?rekordery

no nasiel som tam to a som dal na novsi FW ci co si to spominal lebo doteraz som nevedel co to ani je ze ci to vobec treba menit a mal som tam verziu dajaku s zaciatku 2005 tak som dal dajaku co podporuje viac druhy medii uvidime zatial dik potom uvidim ze ci to pojde
MB:Gigabyte M56S-S3 | CPU:AMD Athlon X2 5200+ | RAM:2GB Patriot low latency Dual Channel |HDD: Western Digital 160GB SATAII | GPU: Gainward Bliss 7600GS 256MB DDR3 500/1200mhz @ OC 600/1600mhz | PSU:Fortron 350W | GAMING:Microsoft 1.1 Black + Steel Pad QcK+
MarkAurel
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 26. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa MarkAurel »

firmware je v podstate ovladac-software ktory ovlada cinnost mechaniky atd
Bubu123
Používateľ
Používateľ

MarkAurel napísal:firmware je v podstate ovladac-software ktory ovlada cinnost mechaniky atd

ani po najnovsiom FW odmiesta napalovat som dal novy FW setko vyrvoril si list Mp3 na napalenie a odmieta napalit neni vyznacene proste ta polozka BURN a vkuse len preblikuje okno akoby sa snazilo niak tu mechaniku najst alebo co a pritom ona ide normalne cista CD/DVD bez problemov , a vsimol som si nieco v everest ze
Pocet Zmien uzivatelom
Pocet Zmien vyrobcom

to co znamena ze Mechanika sa da prepnut do niakeho ineho rezimu? nepomohlo by to ? ako to sa vobec da alebo je to vobec mozne lebo niekde som otom pocul ze napalovacka sa prepina do istych rezimov ale ze ci to funguje a ci sa to oplati alebo co to ovplyvnuje som nepocul.

UPDATE: Uz to setko slape ok v pohode uz napaluje po nahodeni noveho FW dik kamo
Patko19
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Patko19 »

ono to vyzera ze mechanika nevie zistit ake cd alebo dvd ma na saniach.
ak ti ani firmware nepomohol, tak by som ju skusil reklamovaat. ak neni uz v zaruke tak by som skusil nastavit citlivost napalovania
musis ju otvorit a dostat sa k cocke.
su tam niekde 2 trimre.
skus jednym pootocit len kusocek do jednej strany a ked nepojde tak do druhej.
malo by ti to pomoct.
vsetko mi je jedno

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"