mal by som este pridat viac ventilatorov do skrinky cooler master evo v ktorej je uz 1 vent.v predu a 1 vzadu ,lenze idem tu davat geforcu msi 8800 gtx a dosku asus striker extreme a proc core 2 duo 6850 3 Ghz -ten uz ma tiez jakesi chladenie ci co ,akoze na nic take ma v obchode neupozornili ale naco potom by sa predavali tie drahe pridavne chladice na cpu a dosky a ...
lebo po kupe tejto zostavy mi uz money nejako off ale bojim sa ci to mam vobec spustat a hned valit hry aby sa tam hned neco neprehrialo lebo tie seriove chladenia dodavane ku komponentom no nevem a Everest nemam takze si to nemam jako overovat tak mi piste ak mate skusenosti s takymito zostavami alebo nej linky na nej testy alebo nevem plyz :o
pridavne chladenie rada
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
no v podstate 2x 12 cm fan v skrinke a stock chladice na komponentoch to v pohode uchladia - ide len o pomer chladenie/hlucnost ventilatorov - ten chladic na procaku to uchladi, no za cenu vyssieho hluku..
takze pustat zostavu by som sa nebal, keD to dobre poskladas a mas tam dobry zdroj, malo by to vsetko ist v pohode
casom mozes pomenit chladice za nieco tichsie, ale aj s tymi od vyroby by som sa nicoho nebal .. vsak taktovat to aj tak nemusis..
takze pustat zostavu by som sa nebal, keD to dobre poskladas a mas tam dobry zdroj, malo by to vsetko ist v pohode
casom mozes pomenit chladice za nieco tichsie, ale aj s tymi od vyroby by som sa nicoho nebal .. vsak taktovat to aj tak nemusis..