Aspire 5652 AWLMi a Vista problem

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
0Ro!
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 11. Feb, 2007, 08:00

Aspire 5652 AWLMi a Vista problem

Príspevok od používateľa 0Ro! »

zdravim vsetkych...mam takyto problem
pred asi 3 mesiacmi som kupil book z nadpisu s vistou na skrytej particii...pri prvom zapnuti sa vista normalne nainstalovala...kedze nebolo k booku nijake instalacne CD/DVD Visty tak som pomocou eRecovery vytvoril default factory disc...pri vytvarani mi v informacnom okne v hornej casti pisalo, ze na vytvorenie budu potrebne 2ks DVD medii alebo 8ks CD medii, ale v tom istom okne dole mi pisalo, ze pomocou nejakeho komprimovania(alebo ako to nazvat)ISOxxx(no prosto tie "xxx" su nejake cisla) sa to cele zmesti na jedno DVD...takze po vlozeni cisteho jednovrstvoveho DVD mi to spravilo ten jeden disk ako pisalo v spodnej casti okna
no a problem nastal pred dvoma dnami ked som potreboval reinstalnut win...tak som vlozil to DVD do mechaniky a pri POSTe som stlacil ALT+F10...spusti sa normalne eRecovery management vsetko fici ako ma az kym sa kopirovanie nedostane k baliku(imagu) D8O0A568.074, kde kopirovanie skonci a vyhodi tabulku, aby som vlozil DVD cislo 2, ale mne ziadne DVD 2 ten eRecovery nespravil :x :8O: a v tej tabulke je jedine tlacitko "OK" cize sa to neda nijak preskocit ani nic ine

takze moja otazka znie: ako sa dostat k tomu druhemu DVD, aby som mohol system nainstalovat, pretoze teraz book nenabootuje do nicoho, kedze ten eRecovery management tu particiu s winom sformatoval :E ...este som rozmyslal, ze ci sa neda nejako bootovat z tej skrytej particii a nainstalovat system tak, ale neviem ako nato :?
prosim poradte lebo uz som fakt zufali a nechcem sa citit, ze som vyhodil zbytocne peniaze za win :cry:
P.S.: na spodnej casti booku mam nalepku s product key pre vistu home premium
za odpovede vopred dakujem
NEx_12
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 22. Apr, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NEx_12 »

Hlista je Hlista ta sa nezapre .. :lol: akoze mam aj ja v druhom pc Hlistu .. ale snazim sa snou vychadzat v dobrom , nech mi nieco nezhaluzi .. :D
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|

"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Co tak zavolat tam kde si to kupil + nejaka podpora? Vsak snad si ho kupil ten NTB ako novy a nejake sluzby alebo rady v tomto smere by ti mohol daj aj predajca ked je solidny...a nema snahu len predavat a potom sa na klienta vyprdnut. Ja osobne som robil tiez recovery a islo to na jedno DVD, zial este sa mi nestalo aby som ho musel pouzit.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
MBG
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa MBG »

ak si neformatoval tu particiu s winom, a on tam ostal, tak staci pri boot stlacit ALT + F2 tusim a pusti sa instalacia, aspon tak to fungovalo na acer + xp...
0Ro!
Používateľ
Používateľ

skusal som vsetky mozne aj nemozne kombinacie klaves a nic, proste nezacne z tej skrytej particie bootovat...takze zajtra skusim zajst do predajne a popytat sa ze co s tym ako napisal gabriel
0Ro!
Používateľ
Používateľ

takze uz to fachaaaa :o ... som bol u predajcu a ten my povedal, ze sa s takym pripadom este nestretol a dal mi cislo na acer linku, ze tam ma prepnu na technicku podporu...tak som tam zavolal a porozpraval, ze v com je problem
on nato, ze mam skusit pri POSTe stlacit ALT+F10(o com som aj vedel) a dat obnovit system z disku...tak som mu povedal, ze som skusal, ale ze pyta odomna heslo, ktore nefunguje...tak mi povedal, ze som si ho musel zmenit ja kedze nefungovalo ani heslo od vyroby a povedal, ze by tu bola moznost poslat mi recovery DVD za 750CK bez DPH :8O: , tak som hned chytil druhy dych a skusal rozne hesla, kedze peniaze na rozhadzovanie nemam
ked som uz videl, ze ziadna nadej najst to prave heslo, tak mi este napadlo, ze ci tu nie su zmenene klavesnice...tak som zacal skusat hesla, ale so zmenenou klavesnicou...a cuduj sa svete trafil som heslo 8) , takze problem vyrieseny a dakujem vsetkym za pomoc

Návrat na "Operačné Systémy"