my FiRsT moDdinG
Re: my FiRsT moDdinG
cervenu NIE, kedze skrinka je ladena do modra tak skus dodrzat toto ladenie, vysledny efekt keby si zacal miesat vsemozne farby by bol :-& (edit: nemal tu byt naky smajl?) :puke:Ebik napísal:zdroj bude zaflexovany do CervenaUV
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
Re: my FiRsT moDdinG
Praveze chcem tam dodat troska kontrast iny ---- ALE LEN tie kable zo zdroja budu vlastne UVred,,, viem zasa co to robi ked to niekto stava jak cirkus... Este som rozmyslal ze okraje kariet natrem UVred farbou a na spodok case zrkadlo dat pre efekt...Gogi napísal:cervenu NIE, kedze skrinka je ladena do modra tak skus dodrzat toto ladenie, vysledny efekt keby si zacal miesat vsemozne farby by bol :-& (edit: nemal tu byt naky smajl?) :puke:
- iwo1222
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
ten vetrak na cpu je dokonaly..... velmi sa mi paci mas u mna bod
My Pc: MB: Asus pk5 se/epu ; CPU:Intel E5200 ; GPU:Gainward hd3850 ; HDD: hitachi 80GB p-ata ; RAM: DDR2 4gb ; psu corsair vx450w ; mechaniky: LG dvd-rw(p-ata), LG dvd-rw LS(s-ata) ; klavesnica: Chickony + a4tec X7G100 ; mys: accutake sky-o-mouse
- iwo1222
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
no tak o to nemaj strach to mozno iny;) (neutocim.. tak klud pls :D )Ebik napísal:A ja som uz cakal ze mi to tu niekto zj3beiwo1222 napísal:ten vetrak na cpu je dokonaly..... velmi sa mi paci mas u mna bod
ale nemozem zato ale strasne sa mi paci .. uz len ten napad.... akoze si to robil?
My Pc: MB: Asus pk5 se/epu ; CPU:Intel E5200 ; GPU:Gainward hd3850 ; HDD: hitachi 80GB p-ata ; RAM: DDR2 4gb ; psu corsair vx450w ; mechaniky: LG dvd-rw(p-ata), LG dvd-rw LS(s-ata) ; klavesnica: Chickony + a4tec X7G100 ; mys: accutake sky-o-mouse
No ked som kupoval veci do zostavy tak som narazil na UV farbu a chcel som ju potom niekde pouzit len sa ktomu akosi nedostalo a ked uz som mal setko poskladane tak ma napadlo troska to tam ozivit cervenou tak som skusil ventilator 12cm co mam na pasive,,, Natrel som kazdu vrtulu ale len okraj aby to vytvaralo kruh a pekne to svieti kedze mam zapojene len uv katody a zhora to troska do modra osvetluje 8cm blueled vetroniwo1222 napísal: ale nemozem zato ale strasne sa mi paci .. uz len ten napad.... akoze si to robil?
hmmmmmm...... Je tu vobec vykonana nejaka zmena, asi zajdem k ocnemu, lebo ja tu vobec nic nevidim.....
CPU: Intel i7 9700K@5 GHz, chladné vodou, EK supremacy blok... MB: ASUS Maximus XI Formula... RAM: G.Skill 2x8GB DDR4 TridentZ RGB 3600/C16... VGA: ASUS RTX 3090 Strix O24G... SSD: Samsung 970 PRO NWMe M.2 x4...SOUND: Creative ZxR...ZDROJ: Seasonic Prime Ultra 1000W (SSR-1000TR) Titanium... CASE: Komplet vlastnej výroby, AlMg3 hliník + 3d tlac, čierna piesková farba pálená... LCD: ASUS 27" PG279Q 165Hz G-Sync...
Ostatné: Sennheiser Game Zero, Asus ROG Flare, Razer Basilisk Ultimate + Razer Destructor 2
Ostatné: Sennheiser Game Zero, Asus ROG Flare, Razer Basilisk Ultimate + Razer Destructor 2
ja som sem svoju "mini" upravu skrinky nedaval, a to mam na nej viac roboty zrobene ako ty...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
nic moc. a ked uz myslis ze robis "MODDING", tak si sprav aj poriadok v kabloch, bo tam mas strasny bordel. ale je to skor tuzing, by som povedal...
p.s. to nikomu z tych svatoziar netaha oci? asi som len ja vadny
p.s. to nikomu z tych svatoziar netaha oci? asi som len ja vadny
Spoiler: ukázať