Takze, mam dosku asus p5b deluxe a na nej 2x goodram ddr2 512 PC2 - 5300 CL5 DIMM 667mhz (GR667D264L5/512) a nestaci to takze potrebujem rozsirit, chcel by som dodatocne 2gb cize dokopy 3gb, lenze v oblasti pamati sa proste nevyznam a preto ziadam o radu u sofistikovanejsich ludi.
Takze, ak by ste mi pomohli vybrat nejake najlepsie riesenie pre moj pocitac
Neviem ako ktore ramky spolu funguju a chcel by som sa aj dozvediet aj nieco aj nieco o ich dodatocnom taktovani, ked uz tam bude tolko ramiek tak aby sa to nejak taktlo aby to co najlepsie spolupracovalo.
Dakujem za odpovede.
Rozsirenie pamate - pomoc
heh, no keby bolo to bolo ale take jednoduche tak by som sa nepytal, je jasne ze najlepsie je 4x1 anebo 2x2 ale je mam 2x0.5 a zbavit sa ich neni tak jednoduchi a taky sehnat peniaze na 4 nove ramky tez neni najjednoduchsie, takze sa pytam ci nieje tu este nejaky kompromis
dodatok: a este by som sa chcel spytat ci dokonca by neboli lepsie nejake dve poriadne 1gb ramky ktore by sa OC-li aj do blizkosti 1k mhz ako nejake 3gb co by bezali dost slabo, aky je medzi tym rozdiel.
dodatok: a este by som sa chcel spytat ci dokonca by neboli lepsie nejake dve poriadne 1gb ramky ktore by sa OC-li aj do blizkosti 1k mhz ako nejake 3gb co by bezali dost slabo, aky je medzi tym rozdiel.
u mna je to presne naopak a som uplne spokojny.SonnySk napísal:ako napisal jeden casopis (nepametam si meno)
Je lepsie mat viac pomalych RAM ako mat nedostatok velmy rychlej RAM
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mozno si ma nepochpoil, snaz sa vyvarovat kombinacii kde nie su rovnake velkosti ramiek...haxial napísal:heh, no keby bolo to bolo ale take jednoduche tak by som sa nepytal, je jasne ze najlepsie je 4x1 anebo 2x2 ale je mam 2x0.5 a zbavit sa ich neni tak jednoduchi a taky sehnat peniaze na 4 nove ramky tez neni najjednoduchsie, takze sa pytam ci nieje tu este nejaky kompromis
radsej 2x1 bez problemov ako 3gb s BSOD
a 2GB na 3gb systeme su realne aj tak maximum
Spoiler: ukázať