toto je klavesnica od microsoftu a takto som sa snou pohral...
material:
-folia foliatec kevlar
-belton 400ml uv zlta farba+zaklad na plasty 150ml
najprv som nastriekal spodok klavesnice zakladom na plasty a potom nasledovali 3 jemne vrstvy uv farby.etse som pouzil aj lak specialne na tuto farbu(proti vyprchaniu otiena..),ale neni to az tak potrebne.
potom som si odstrihol vacsi kus folie a s fenom som ju zacal modelovat(je velmi tvrda takze sa snou dobre pracuje a ako nahle zacne meknut tak sa dobre tvaruje a drzi tvar.)to iste som spravil aj s miskou, ale tu mam prave v oprave takze fotky budu neskor.
to uv neni moc prakticke, ale iba na efekt, no uz pracujem na tom ako podsvietit iba klavesi takze v buducnosti pride dalsi kusok...
uprava klavesnice od microsoftu.
uprava klavesnice od microsoftu.
Naposledy upravil/-a misho v Ne 22. Máj, 2005, 14:19, upravené celkom 1 krát.
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
folia
folia bola povodne kupovana na auto www.foliatec.de
no na koniec skoncila takto, jej cena je 950,-sk (100X35cm)
neni to malo ale ako vravim, nekupoval som to stymto zamerom a navyse ta folia je urcena do exterieru takze ma velku odolnost...
daju sa vsak zohnat aj jednofarebne folie s ktorymi sa da takto robit(tvarovat s fenom) a to ta vide tak do 150,-sk
no na koniec skoncila takto, jej cena je 950,-sk (100X35cm)
neni to malo ale ako vravim, nekupoval som to stymto zamerom a navyse ta folia je urcena do exterieru takze ma velku odolnost...
daju sa vsak zohnat aj jednofarebne folie s ktorymi sa da takto robit(tvarovat s fenom) a to ta vide tak do 150,-sk
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
Modra- urcite ano, modra kevlar asi urcite nie...
SUBARU INTELPREZA
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3