WIn XP - co vsetko sa moze zmazat??
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
WIn XP - co vsetko sa moze zmazat??
XPcko akosi zahlitlo moj disk, povodne som planoval ze 10GB particia bude dost na vsetky aplikacie s windovsom, ale akosi ee, momentalne mam v XP 3.8GB-da sa to nejak skresat, co vsetko sa da zmazat okrem tempov?? Co uninstaly zaplat??
Vdaka
Vdaka
- DiwaSwina
- Používateľ
kde si preboha nabral 2 GB ?????
pocuj nemohol by si to pozriet a porovnat?? ze co z toho by sa dalo zmazat-otaznik je nad polozkami ktore su velke a neviem ci su potrebne:
http://213.215.107.230/fotoalbumy/048/4 ... b66f10.jpg
Dikes
zmenene img na url cruxom
pocuj nemohol by si to pozriet a porovnat?? ze co z toho by sa dalo zmazat-otaznik je nad polozkami ktore su velke a neviem ci su potrebne:
http://213.215.107.230/fotoalbumy/048/4 ... b66f10.jpg
Dikes
zmenene img na url cruxom
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
pocuj, nechcem byt krepy ale v com si spravil ten obrazok, ja svoj total neviem donutit aby vypluvol aj velkost ked mam takyto list
napriklad system32 ma az giga nieco, ale software distribution ma len 32mb u mna a tie servicepack ani nemam, microsoft.net tiez, instaler ma tiez len nejake 50mb, taktiez to esambly mi chyba.
teraz poprosim niekoho ineho nech tu hodi svoje vysledky, je mi divne az ze tolko mi toho chyba, nenahadzoval si si nahodou sp3 alebo co to mas za instalacku. ja mam priamo s sp2 a tato sa mi zda byt najvhodnejsia.
pozeram na booku co mam okna tam zabera viac, 2,2gb, tu uz mam napriklad ten M$.net, zabera mi 100mb
napriklad system32 ma az giga nieco, ale software distribution ma len 32mb u mna a tie servicepack ani nemam, microsoft.net tiez, instaler ma tiez len nejake 50mb, taktiez to esambly mi chyba.
teraz poprosim niekoho ineho nech tu hodi svoje vysledky, je mi divne az ze tolko mi toho chyba, nenahadzoval si si nahodou sp3 alebo co to mas za instalacku. ja mam priamo s sp2 a tato sa mi zda byt najvhodnejsia.
pozeram na booku co mam okna tam zabera viac, 2,2gb, tu uz mam napriklad ten M$.net, zabera mi 100mb
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- DiwaSwina
- Používateľ
hej, medzernikoval som do zblbnutia , to nie je podstatne ale,
je to original XP, na to SP2 a na to vsetky zaplaty z netu cez windows update
tie veci s otaznikmi by sa teoreticky mohli vsetky zmazat?? nieze odfajcim cosi co nemam, to by ma nastvalo kua
pod tym installer aj distribution su vsetko instalacky zaplat, resp. servicepacku(neviem preco sa to vobec zalohuje pri instalacii??)
no uz povedz co mam zmazat
je to original XP, na to SP2 a na to vsetky zaplaty z netu cez windows update
tie veci s otaznikmi by sa teoreticky mohli vsetky zmazat?? nieze odfajcim cosi co nemam, to by ma nastvalo kua
pod tym installer aj distribution su vsetko instalacky zaplat, resp. servicepacku(neviem preco sa to vobec zalohuje pri instalacii??)
no uz povedz co mam zmazat
:)
Ale funguju, a ak uz nie tak zacni pouzivat hlavu, a sprav si zalohu funkcneho systemu napriklad cez Norton Ghost, cely system spolu s programami mas spet za necelych 10minut, a mozes si robit co len chces, ak nieco pokazis obnovis a hraj sa dalej.DiwaSwina napísal:k tomu obnovovaniu systemu-k comu je to dobre??? dva razy mi nakomplet zletel Xp a furt som musel reinstal, ziadna z tych "opravnych" poloziek nefungovala..