Mam zakladnu dosku ASROCK k7S41GX a grafiku X1550.
Bios som prepalil najnovsi v2.80 z 18.10.2006
Procesor AMD Sempron 2400+ netaktovany a RAM 768 MB ( 256 + 512 )
skutocna frekvencia 1667 Mhz, ramky idu na 400 MHz ( 3 - 2 - 2 - 9 )
ATI Catalyst mi stale vypina FAST WRITE na AGP, uz som skusal rozne drivre na SiS Accelerated Graphics port od vyrobcu chipsetu r1.17 a r1.22 a aj bez nich, menil som polozku aj v BIOSE ale nic. Da sa to vobec nejako zapnut ???
...lebo v testoch mam mizerne vysledky...
Stalker ide celkom dobre cca 25 - 30 fps... ale testy o nicom
Performance test v6.1 mi ide v okne 4 fps....
ATI Radeon X1550 a fast write - problem
ja som mal presne isty problem s mojou byvalou laskou X1300XT fastwrite si raz zapinala raz vypinala proste jak sa jej chcelo
skus sa teraz pozriet do biosu ze ci mas fastwrite zapnute ked hej tak chod sa pozriet na catalyst ked bude ona mat vypnute tak to je chyba v catalyste. Skus este stiahnut najnovsiu verziu ci to pomoze.
skus sa teraz pozriet do biosu ze ci mas fastwrite zapnute ked hej tak chod sa pozriet na catalyst ked bude ona mat vypnute tak to je chyba v catalyste. Skus este stiahnut najnovsiu verziu ci to pomoze.
...inac povedane co by som mohol spravit aby som z nej vytlacil maximum [ asi aj ked to asi nebude bohvie co... ] ???
inac otazka na jednom cipe mam taku gumenu foliu ruzovej farby hrubu asi tak 1 mm - asi je to teplovodive ale nic na nej nie je...
ze by tam aml ist chladic ??? dost to kuri ale od vyroby tam nic nebolo...
inac otazka na jednom cipe mam taku gumenu foliu ruzovej farby hrubu asi tak 1 mm - asi je to teplovodive ale nic na nej nie je...
ze by tam aml ist chladic ??? dost to kuri ale od vyroby tam nic nebolo...
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
je to chladiva guma mozno, v notebooku som mal taky kusok zazraku, proste rozvadza teplo po plosaku do stran, icze na tom konkretnom mieste to chladi/ mozno
skus tu grafiku ako aj procak nataktovat ale neviem co sa stazujes, nahodou pekny vysledok na stalkera
skus tu grafiku ako aj procak nataktovat ale neviem co sa stazujes, nahodou pekny vysledok na stalkera
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.