Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
Kupil som novy komp, vsetko je zapojene, tak ako ma byt, ale ked vstupim do biosu, po chvilke (cca 1-3 min.) mi zamrzne.
Viete mi poradit, v com moze byt chyba? Chladenie?
- a inde nemrzne?
- chod do biosu a zvol si monitorovanie teploty, kukaj ci nejaka hodnota nezacne kriticky rast, (ak nie teplutu mozno vylucit)
- aku mas klavesnicu? (USB/PS2)
Videl by som len jedinu moznost, ak ma ta doska v BIOSe take cosi ako EZ Flash co mam ja na M2N-E tak zohnat si najnovsiu ver. BIOSu a flashnut ho z USB disku. Len je tu moznost ze ti PC akurat vtedy zamrzne a potom to nedopadne dobre
Alebo to daj rovno na reklamacku !
Xbox Series X... Samsung S24 ... AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Swift RX 9060 XT OC 16 GB, 1TB M2 SN7100 OS, 2TB EVO 990 PLUS DATA, SEAGATE 4TB HDD DATA, Corsair RM550x, LCD 27" AOC Q27G4XF
Bios je defaultne nastaveny...nestihnem to ani skontrolovat a zamrzne...
Napatie na RAM? Ako to zistim?
Cital som tu na fore, ze chyba MSi MB je v biose...ale ze by to bolo v tom sa mi nezda...
Nemoze byt chyba v niektorom s komponentov? Napr. MB ci nieco ine?