Novy HDD do Fujitsu-Siemens Amilo 1437G

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
BaM
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00

Novy HDD do Fujitsu-Siemens Amilo 1437G

Príspevok od používateľa BaM »

ahoj, mam otazocku neve mi niekto poradit aky najveci HDD dam do Fujitsu-Siemens Amilo 1437G predtym tam bol 80GB SATA a ten odisiel do vecnych lovist.
Pripadne mi viete poradit novy HDD

pripadne su dake programky ktore by zablokovali poskodene miesta na dysku aby som ho pouzil ako prenosny alebo je to ryziko
vdaka
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Používateľov profilový obrázok
KikoKK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa KikoKK »

... mozes pouzit akykolvek dostupny 2.5" SATA HDD
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
BaM
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa BaM »

ja som si myslel ze je dake omedzenie v doskach v notasi, lebo co som zatial nasiel tak do tohto typu sa montovali len 80 a 120 GB HDD
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Používateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

je mozne naformatovat pod linuxom tak ze vynechas vadne sektory, ale je to len ext2 resp ext3 cize pod winom dost tazko citatelne
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"