Minule som cital nejaku recenziu na mys...spominali sa tam problemy s bezdrotovym spojenim.
Je to naozaj s bezdratom take hrozne?
Niesom nejak extra narocny, no obcas potrebujem aby bol kurzor perfektne presny bez preskakovania po obrazovke, na co sa dost stazovali.
Dalej by ma zaujimala vydrz na baterie...kolko zvykne vydrzat nejaky bezdrat na dve alkalicke AA baterie?
Hladam totiz nahradu za moju MS IE4 a pozdava sa mi Logitech MX620, no bojim sa prave toho spojenia...
PoraDte kto viete.
Bezdrotove mysi?
podla mna kabel je kabel. Mys je lahsia, nestane sa ti ze dojdu baterky, a hlavne ti nespadne na zem. moja prva skusenost s bezdrat. mysou bola taka, ze mi spadla a ak kupis od kvalitneho vyrobcu, tak asi problem zo signalom nebude. neviem ale ci sa da cakat dosah nejakych 5m. neviem ako komu ale za nejakych 15 rokov pouzivania mysi sa mi nestalo ze by mi kabel zavadzial. ide ale o to co od toho chces. ci k pc alebo htpc.
Spoiler: ukázať
No je to k PC, vzdialenost max. 2m, kabel ani mne nezavadzia, problem je len ten, ze tato MX620 mi po dlhom uvazovani vysla ako najlepsia volba za slusnu cenu, no ma len tu jednu "chybu", a to ze nema kabel...
Preto sa pytam ci je to s presnostou take zle...keD uz mam do toho ist, tak nech to hneD neolutujem.
Preto sa pytam ci je to s presnostou take zle...keD uz mam do toho ist, tak nech to hneD neolutujem.
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Mam bezdratovy set Logitech EX 110 a na mys nemozem povedat jedine krive slovo (ak nespomeniem tie baterky) sam som pouzival istu dobu tento set na vzdialenost priblizne 4m a ziadne problemy neboli dokonca som s nou hraval aj CS-ko asi keD kamos ku mne prisiel tak som si sadol k druhemu PC kde je tento set, bezne som s nou rysoval v Autocade proste nezdalo by sa mi ze nie je kablova asi som malo narocny ale mne to vyhovuje
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Ja osobne akurat zhanam mys k notasu a tak som trochu studoval aj ine (CZ) fora a dozvedel som sa ze bezdrat je uplne v pohode co sa tyka aplikacii a vobec vseob. vyuzivania v Windowse. Problem ale nastava pokial s tym chces hrat hry. Tu nastava problem s presnostou pri rychlich tahoch sa presnost znizuje a z odozvou je to tiez trochu slabsie ako pri drate.
Nepisem na zaklade vlastnych skusenosti ale na zaklade skusenosti inych, ktory maju uz nieco "naklikane". Nazori sa v drvivej vacsine zhodovali ale boli aj ojedinele vykriky, ze ich bezdrat je najlepsi na svete.
Dufam ze som pomohol.
Nepisem na zaklade vlastnych skusenosti ale na zaklade skusenosti inych, ktory maju uz nieco "naklikane". Nazori sa v drvivej vacsine zhodovali ale boli aj ojedinele vykriky, ze ich bezdrat je najlepsi na svete.
Dufam ze som pomohol.