Problem s mikrofonom a zvukom

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
saidlerm
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Problem s mikrofonom a zvukom

Príspevok od používateľa saidlerm »

Mal som zakladnu dosku Asus P5B deluxe,lenze sa mi pokazila a tak som si narychlo pozical od kamosa Asus P5GC-MX/1333 zakladnu dosku,lenze ked som ju nahodil tak mam problem s mikrofonom,ked hovorim s kamosmi cez ventrilo,gtalk alebo skype tak mi hovoria ze ma je strasne slabo pocut a sa to strasne ozyva jak keby som mal zapnute reprkoduktory,ale pri tom mam sluchatka,som to skusal vsade nastavit,aj vo windowse aj v softweri na zvukovej karte.BTW. mam Realtek HD audio.
Fakt by sa hodila pomoc,neviem to niako nastavit a uz ma to sere dost:D:D
sohoenter
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 18. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa sohoenter »

skus sa pozriet ktory mikrak mas nastaveny ako primarny, pripadne skus poprepinat aj ine ovladace mikrofonu, najlepsie asi v skype.
hurikan69
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa hurikan69 »

sohoenter napísal:skus sa pozriet ktory mikrak mas nastaveny ako primarny, pripadne skus poprepinat aj ine ovladace mikrofonu, najlepsie asi v skype.
Mam Ten isty problem a nefunguje to. Ja tem moznost dat micro na predny panel, takze som to zapol a islo to, ale teraz nejde. neviem ako na to skusal som snad vsetko a nic. :red:
CPU: FX6300@3800MHz, CPU Cooler: AC EXTREME, MB: ASUS M5A97 R2.0, RAM: KINGSTONE 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11, GPU: SAPPHIRE HD5750 1GB @860MHz/1355MHz, HDD: Kingstone V300 SSD 120GB + WD Green 1,5TB, Audio: Audigy 2 ZS, Zdroj: Seasonic SS-500ET 80plus, CASE: Antec 300, CASE Cooler: 2x Noctua NF-S12-800 + NOCTUA NF-S12A FLX, LCD: LG 24" 2441V-BN

Návrat na "Hardware všeobecne"