P.S. Tak dalsia cica do zbierky foteciek je Shani....
Njn tiez ma to serka...Brblosko napísal:2 Martan : Nie neskusal, ale podla mna to bude dat asi az po druhom meste. Kovac mi nechce nic ukovat a ku tym z ruze nemam pristup lebo nie som v tom ich Orderi....hova*a![]()
P.S. Tak dalsia cica do zbierky foteciek je Shani....
Kedv vydes von z tej osady, uvidis ako sa ju nejaky dedincania snazia znasilnit. Pozabijaj ich, doved ju domov, a potom ti povie ze sa niekde stratnete, ale ja som uz stihol zabudnut kde, takze neviem ako to nakoniec dopadlo..escaton napísal:inak da sa prefiknut ta casnicka z tej krcmy na zaciatku?
8)
Stretnete sa pri starom mlyne na druhej strane rieky ako je mesto Wyzima. Musis dost tusim presne o polnoci. Taknejak...KingP1n napísal:Kedv vydes von z tej osady, uvidis ako sa ju nejaky dedincania snazia znasilnit. Pozabijaj ich, doved ju domov, a potom ti povie ze sa niekde stratnete, ale ja som uz stihol zabudnut kde, takze neviem ako to nakoniec dopadlo..escaton napísal:inak da sa prefiknut ta casnicka z tej krcmy na zaciatku?
8)![]()
U mna tiez Shania vedie....ale ak tam bude Yennefer tak nanu sa moc tesim a urcite Shaniu tromfne...hhBrblosko napísal:A este nemozes zabudnut na vinko, inak nebude tutumutu
Na jednom fore je presne napisane ake babenky mozete pre**knut. Ale aj tak Triss je najlepsia a potom Shani...
Ked nevies tak aspon nerad. Po prve,nema to byt o polnoci ale pri zapade slnka(dusk). A po druhe mozes tam prist kedy chces. aj o tyzden. Staci ,ze si v prvom akte.Martan napísal:Ale musi to byt v ten isty den o tej polnoci kedy si ju zachranil. Potom sa to uz nebude dat...