Co pouzivate na kecanie?
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
- nevidite uzivatelov aj napriek tomu ze su online
- spamy
+ posielanie velkych suborov
+ push to talk
MIRANDA
- neprimate offline spravy
- nie moc dobra spolupraca s icq a messenger
+ odosielanie sprav stlacenim 2X enter
+ graficky prehladny, software nabyty funkciami
fungujem na icq pretoze som nanho zviknuty, posielame si na internej sieti cez icq subory okolo 1 - 2GB pricom sa stahuju rychlostou okolo 900kb/s..ale to je v poslednej dobe posledna vec co ma pri nom drzi...miranda mi sadla a vyhovuje mi aj napriek malym drobnostiam. Napriek tomu ze niektory si icq nechcu nainstalovat musim mat aj skype a messenger...
- nevidite uzivatelov aj napriek tomu ze su online
- spamy
+ posielanie velkych suborov
+ push to talk
MIRANDA
- neprimate offline spravy
- nie moc dobra spolupraca s icq a messenger
+ odosielanie sprav stlacenim 2X enter
+ graficky prehladny, software nabyty funkciami
fungujem na icq pretoze som nanho zviknuty, posielame si na internej sieti cez icq subory okolo 1 - 2GB pricom sa stahuju rychlostou okolo 900kb/s..ale to je v poslednej dobe posledna vec co ma pri nom drzi...miranda mi sadla a vyhovuje mi aj napriek malym drobnostiam. Napriek tomu ze niektory si icq nechcu nainstalovat musim mat aj skype a messenger...
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
priklanam sa k tvojmu nazoru. preco tu nieje TeamSpeak2???KINLEY napísal:Ozaj preco tu nieje Teamspeak (TS)......!!!
8)
inak fajna haluz- lahke ovladanie, servery, nastavenie kodeku reci, miestnosti... pouzivam to hlavne po LAN-ke na hranie, a diskusiu.
ale tiez pouzivam aj Skype...*proste haluz dat si mod Skype Me a cakat, kym niekto neznemy zavola... *