Budu tam pravdepodobne Qimoda HYB18H512321BF-10 ako na vsetkych ostatnychxmon napísal: Ake tam su tam pamate na tej karte nevies? - presny typ by som chcel vediet.
Dakujem
http://drevona.no-ip.com/~tomas/G92/HYB ... 1BF-10.jpg
Edit by crux
Budu tam pravdepodobne Qimoda HYB18H512321BF-10 ako na vsetkych ostatnychxmon napísal: Ake tam su tam pamate na tej karte nevies? - presny typ by som chcel vediet.
Dakujem
to 8xFSAA je 8xMSAA alebo 8xCSAA ?BurnerTom napísal:No OKa, tak som spachal dalsiu tabulku ...
http://drevona.no-ip.com/~tomas/G92/Quake4_table.png
no ako to zistim,davat dole chladic sa mi necexmon napísal:Ake tam su tam pamate na tej karte nevies? - presny typ by som chcel vediet.Shoty napísal:....
Dakujem
mozno je to tym SC ale mozno nie.ked som hodil starsi test 3dmark3 tak vysledok stale ten isty ,ci uz som siel default z grafu alebo OC .Monster napísal:Ja si myslim ze ti to nehadze viacej obrazkov skrz to SC.AJ mne to iste robilo.Shoty napísal:tak som cerstvym majitelom ASUS EN8800GT 512Mb ram
trosku take mensie info o vykone na jednojadrovom CPU Opteron 144 OC 2.8GHz 2Gb ram
3dmark05 aj ked je stary na tu grafu ale dal som ho ,na defaul taktoch grafi vysledok 14 600b co je dost slusne myslim,
dalej som skusal demo crysis,v 1024x768 vse na high 8xAA,a mi to slo od 27-40 FPS co si myslim tiez celko slusne,
teplota karty v idle 55 st pri otackach vetracku na 38%, manualne nastavene a v burne 72 st ci to bol 3dmark05 alebo srysis
taktovanie:
zatial som skusal len 700/1800/1800 a ono to vse ide bez najmensich problema ,ale zaujimave je ze v 3dmarku ako aj v srysis ziadny narast vykonu.cim to je ?
taktoval som pomocou new rivatuneru 2.06 test.6 a tiez som skusil exper tool.
toz otazka ,ako to ze mam take iste vysledky ci idem default alebo OC na grafe.
pouzivam XP a ovladace 169.04
To Ti neviem povedat, nastavoval som priamo z hry a tam nebolo viac info...crux2005 napísal:to 8xFSAA je 8xMSAA alebo 8xCSAA ?
tak ako poznam ze som taktol tu grafu,programi ukazuju ze je grafa OC ale neni to vidiet v hrach ani v 3dmarkoch,a nezda sa mi ze by to malo neco spolocne zo SC.aspom min. narast vykonu by tam mal bytcrux2005 napísal:myslis si, ze 3Dmark03 je menej CPU limitovany ako 3Dmark05 ?
Shoty napísal:no ako to zistim,davat dole chladic sa mi necexmon napísal:Ake tam su tam pamate na tej karte nevies? - presny typ by som chcel vediet.Shoty napísal:....
Dakujem
zapni 8xMSAA, 16xAF, vsetko na max. v hre a odmeraj FPSShoty napísal:tak ako poznam ze som taktol tu grafu,programi ukazuju ze je grafa OC ale neni to vidiet v hrach ani v 3dmarkoch,a nezda sa mi ze by to malo neco spolocne zo SC.aspom min. narast vykonu by tam mal byt
no tak odskusane v 1024x768 vse na high 8xAA,nevedel som kde zapnem 16xAF.crux2005 napísal:zapni 8xMSAA, 16xAF, vsetko na max. v hre a odmeraj FPSShoty napísal:tak ako poznam ze som taktol tu grafu,programi ukazuju ze je grafa OC ale neni to vidiet v hrach ani v 3dmarkoch,a nezda sa mi ze by to malo neco spolocne zo SC.aspom min. narast vykonu by tam mal byt
to iste potom po OC