Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Potrebujem vedet ako co najrychlejsie a najspolahlivejsie mozem skopirovat kontakty z SE K750i na Samsung D900i
Ponevac ked to dam poslat cez BT tak ten format nepozna a napise "ziadne cislo"
Ked odosielam kontakty po jednom, tak niektore idu a niektore nie. Rozdiel medzi nimi neni. Cez kopirovanie z telefonu na sim a zo sim na telefon to robi to iste, niektore idu, niektore nezobere. Neviem co s tym. Pisat rucne sa mi to fakt nechce kedze tam mam cez 300 kontaktov.
Este som to sice neskusal, ale nema MobilEdit funkciu na nejake zalohovanie adresara?
Mozno by slo pripojit najprv prvy, zalohovat a potom aktualizovat v druhom...
Ak chces, tusim na minulomesacnom DVD z PCRevue bola plna verzia s platnostou do konca roka...mozem ti ju posunut.
Ja som z Mobiledditu stahoval data do K700i a dali sa aj vyexportovat v exeli a html a bohviecom este. Takze ked ich ulozis a potom znovu natanhes ked budes mat sparovany samsung tak by to malo ist.