nechcene restarty
nechcene restarty
takze niekedy ked zapnem pc tak mi nejde hybat s mysu a tak po 3 rr pc uz ide v pohode .. alebo ked hram hry tam mi dost casto zamrza alebo aj ekd som iba v mozzile a mam spusteny winamp tak sa mi z nicoho nic zamrzne ... nechapem .. co to moze byt ? ... nejaky virus alebo co ? ... grafika ani procak sa mi neprehrieva a mys funguje na druhom pc bezchybne
MSI P35 NEO F , ASUS -- GeForce EN8800GT 512MB HTDP PCX , SAMSUNG 320GB SATA2 16MB , A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Vitesta Extreme Edition , Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz BOX 775 2MB dual , Fortron 400W Blue storm II , ASUS 19" LCD VB191T 5ms DVI 2000:1
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
tazko povedat, najprv otestuj pamate MEMTESTOM, CPU cez TAT a grafu 3DMarkom 2006. KeD sa vyskytne chyba pri jednom z testov, napis a povieme, co Dalej.
A virus si snaD nijdes aj sam, okrem antiviru (odporucam NOD) skus pouzit aj Spybot Search & Destroy.
Ak by bolo vsetko v poriadku, povedal by som, ze mas zle nastavene parametre pamate v BIOSe.
A virus si snaD nijdes aj sam, okrem antiviru (odporucam NOD) skus pouzit aj Spybot Search & Destroy.
Ak by bolo vsetko v poriadku, povedal by som, ze mas zle nastavene parametre pamate v BIOSe.
Spoiler: ukázať