nVidia G9x - informacie (povodne aj spekulacie)
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Nvidia's D8E to launch in January
viacNvidia’s new dual G92 high end card will show its face in January. We wrote about this timeframe back in September and nothing has changed so far.
It's beginning to look great for Nvidia as ATI’s dual chip 3870 X2 card is supposed to end up slower, but then again ATI can do Quad SLI and Nvidia still can’t.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Neviem, ktora informacia je pravdiva, ale cast serverov tvrdi, ze nova GTS 512 ma 112 SP, ine servre tvrdia, ze ich ma 128.
Pokial by totiz ostal pocet Stream Processorov na 112 (ako ma 8800 GT), jednalo by sa teda len o pretaktovanu 8800 GT.
K tejto variante sa osobne priklanam, nakolko vraj v Crysis ma len o 1 FPS viac ako GT, co by nebolo mozne, ak by mala GTS 128 SP.
A celkom iste nVidia nemieni uplne pochovat svojho kona GTX, co by zvysenim SP u GTS na 128 urcite dosiahla...
V prospech GTX by tak hrala sirsia zbernica a viac pamate, v prospech GTS zasa podstatne vyssie takty jadra, shaderov a pamati.
Som zvedavy, kto definitivne najde pravdu. Ak by sa jednalo o 128 procesorovu kartu s lepsimi taktami ako 8800 GT, oplatilo by sa na nu aj pockat, ak bude mat len 112 SP, oplati sa GT, lebo bude lacnejsia a takty novej GTS nieje problem dosiahnut.
Pokial by totiz ostal pocet Stream Processorov na 112 (ako ma 8800 GT), jednalo by sa teda len o pretaktovanu 8800 GT.
K tejto variante sa osobne priklanam, nakolko vraj v Crysis ma len o 1 FPS viac ako GT, co by nebolo mozne, ak by mala GTS 128 SP.
A celkom iste nVidia nemieni uplne pochovat svojho kona GTX, co by zvysenim SP u GTS na 128 urcite dosiahla...
V prospech GTX by tak hrala sirsia zbernica a viac pamate, v prospech GTS zasa podstatne vyssie takty jadra, shaderov a pamati.
Som zvedavy, kto definitivne najde pravdu. Ak by sa jednalo o 128 procesorovu kartu s lepsimi taktami ako 8800 GT, oplatilo by sa na nu aj pockat, ak bude mat len 112 SP, oplati sa GT, lebo bude lacnejsia a takty novej GTS nieje problem dosiahnut.
Spoiler: ukázať
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Ona totizto aj bude podstatne drahsia ako GT a ma prist az v decembri, teda k nam najskor niekedy zaciatkom roka 2008.
Ak by mala 128 SP, tak by som vyssiu cenu pochopil, ak je to len pretaktovana GT, nestoji GTS za rec.
Ja tiez cakam, kym pridu na sklad 8800GT, chcem si ju kupit.
Bohuzial, zatial nieje kde...
Super karty, ktore si nekupime...
Ak by mala 128 SP, tak by som vyssiu cenu pochopil, ak je to len pretaktovana GT, nestoji GTS za rec.
Ja tiez cakam, kym pridu na sklad 8800GT, chcem si ju kupit.
Bohuzial, zatial nieje kde...
Super karty, ktore si nekupime...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
To by bolo od nVidie mile.
VeD uvidime, ako na tom bude s cenami v nasich koncinach a hlavne s dostupnostou.
VeD uvidime, ako na tom bude s cenami v nasich koncinach a hlavne s dostupnostou.
Podla mna bude ich cena priblizne taka, ked prisli na trh 8800 GTS 640MB. A ked tak pozeram tak uz zajtra, alebo pozajtra budu dostupne 8800 GT-ky. Aj ked si viem predstavit ako rachlo sa minu.....
CPU: Intel i7 9700K@5 GHz, chladné vodou, EK supremacy blok... MB: ASUS Maximus XI Formula... RAM: G.Skill 2x8GB DDR4 TridentZ RGB 3600/C16... VGA: ASUS RTX 3090 Strix O24G... SSD: Samsung 970 PRO NWMe M.2 x4...SOUND: Creative ZxR...ZDROJ: Seasonic Prime Ultra 1000W (SSR-1000TR) Titanium... CASE: Komplet vlastnej výroby, AlMg3 hliník + 3d tlac, čierna piesková farba pálená... LCD: ASUS 27" PG279Q 165Hz G-Sync...
Ostatné: Sennheiser Game Zero, Asus ROG Flare, Razer Basilisk Ultimate + Razer Destructor 2
Ostatné: Sennheiser Game Zero, Asus ROG Flare, Razer Basilisk Ultimate + Razer Destructor 2
Zdroj
There’s lots of info about G92-8800GTS, and we would like review it again: it will out in 11 Dec, have 128 SP, using 8800GT’s PCB design, and have a upgraded dual slot cooler. The frequency will be 650/1625/1940MHz(core/shader/memory, higher than refrence 8800GT.
s pozdravom, crux.