Objednal som si dosku Biostar TP35D2-A7.
Chcem sa spytat najlepsie niekoho kto ju ma ci tie heatsinky na mostikoch stacia chladit aj po pripadnom vacsom OC.
Pytam sa lebo mam doma HR-05SLI este zo stareho PC a neviem ci ho mozem na tejto doske nejak uplatnit alebo ho radsej predat.
chladenie chipsetu Intel P35
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Napriek tomu, ze tuto dosku nevlastnim, dovolim si vyslovit nazor, ze vyuzitie HR-05 SLI bude viac ako opodstatnene. Ak tam teda rozumne vlezie.
Jeho predajom by si zas tak vela financii neziskal, mozno tak jedna navsteva oblubeneho baru. cipset ti vsak bude za niekolkonasobne zlepsenie odvotu tepla neskutocne povDacny.
Jeho predajom by si zas tak vela financii neziskal, mozno tak jedna navsteva oblubeneho baru. cipset ti vsak bude za niekolkonasobne zlepsenie odvotu tepla neskutocne povDacny.
Rozhodol som sa teda ze ho tam buchnem. Predajom si naozaj moc neprilepsim. Este by ma zaujimalo lebo som intel platformu este nemal, a podla toho co som si nastudoval tak southbridge sa stara o HDD, PCi a pod. a Northbridge o CPU, RAM... takze HR-05 by mal ist na NB. Chcel by som si tieto informacie potvrdit zatial som mal iba dosky s 1 chipsetovou sadou. dakujem