V skratke:
Mam doma na otestovanie jednu Gainward 8800GTS 320MB.
Majitel sa stazuje na tieto problemy:
- nahodne zamàzanie hier a aj celeho systemu (nutne vypnutie a zapnutie PC, ani tvrdy reset nepomaha)
Povodne som myslel ze to bude jeho zdrojom - ma Blue Storm 2 400W.
Doma som zistil to iste, majitel mal WinXP a vyskusal niekolko verzii ovladacov, ja som vyskusal Win Vista + posledne WHQL ovladace zo stranky nVidie.
Moja a jeho zostava su velmi podobne:
Asus P5B Deluxe
Core 2 Duo (E6300 ja, E6420 on)
2GB DDR2
2xHDD ja (1xHDD tusim on)
Fortron Blue Storm 2 400W on, LC Power GP6550 550W ja. (spotreba sa u mna pri nepretaktovanom CPU pri hrani Unreal Tournament 3 drzala okolo 200W)
Testoval som aj pomocou ATi tool a Rthdribl, system zatuhol 2 krat z asi 15-tich pokusov spustenia 3D zobrazenia ATi tool.
Moja otazka: reklamacia?
Problemy s 8800GTS 320MB - RMA?
- trustkill
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 12. Okt, 2007, 08:00
nemyslim, ze by to bolo na reklamaciu mne to robilo tiez vselijaky bordel, len treba najst spravne ovladace, lebo ako som si vsimol (aspon u mna) je to riadny bordel. Skuste vybrat jednu ramku, ze zostane iba jeden blok a skusit tak.
e6320 // 4coredual-VSTA // 2gb DDR2-800mhz // asus 8800gts 320 // Fortron Bluestorm II // 10 rocny case bez plechu
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Nie nie ziadne hladanie "vhodnych" ovladacov.
Treba nainstalovat tie, ktore su prilozene v baleni karty a ak to bude robit na nich, reklamovat.
Este si zisti minimalne poziadavky tej karty na HW zo stranok vyrobcu a ak ich spånas je to hotova vec.
RMA sa aj tak na grafiku uz tesi... :o
Treba nainstalovat tie, ktore su prilozene v baleni karty a ak to bude robit na nich, reklamovat.
Este si zisti minimalne poziadavky tej karty na HW zo stranok vyrobcu a ak ich spånas je to hotova vec.
RMA sa aj tak na grafiku uz tesi... :o
Spoiler: ukázať