ahoj
ide mi predovsetkym o hry. e2140 mam pretaktovany na 3.2Ghz a zaujimalo by ma, ci e6750 na tej istej frekvencii bude vyrazne lepsi. ide mi hlavne o to, aby mi procesor ani trochu nebrzdil vykonnu grafiku(8800GT a novsie) v najnovsich hrach. myslite si ze ta vacsia cache moze urobit vyrazny narast fps?... napr. 45 vs 55 (22% narast vykonu)
dakujem
oplati sa prechod z E2140 na E6750 ?
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
neviem, 10fps ale urcite neziskas len vacsou cache na procesore. Ked zoberies do uvahy ze ten novy procesor pretaktujes viac - namiesto 3.2GHz na 3.6GHz alebo nieco podobne, mohol by si kusok vykonu ziskat.
v kazdom pripade necakaj ze ti hry poskocia o 10fps hore. Kukni si anandtech.com a tomshardware.com, pri kazdom teste procesorov maju aj herne testy a tam kukaj ako sa prejavi vplyv rychlejsieho procesora na realne fps v realnych hrach. A samozrejme nezabudni kukat len tvoje rozlisenie, 800x600 ti je nafigu
v kazdom pripade necakaj ze ti hry poskocia o 10fps hore. Kukni si anandtech.com a tomshardware.com, pri kazdom teste procesorov maju aj herne testy a tam kukaj ako sa prejavi vplyv rychlejsieho procesora na realne fps v realnych hrach. A samozrejme nezabudni kukat len tvoje rozlisenie, 800x600 ti je nafigu
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Ja si myslim, ze sa neoplati. 3.2GHz Core urcite 8800GT brzdit nebude, pretoze hry s tou kartou budes hrat pri rozliseni 1280x1024 + a tam sa vykon rovnaju aj dajme tomu Athlon 64 X2 5000+ s C2D beziacim na 3GHz
Priklad.:
alebo:
Nad E6750 by som zacal uvazovat len v pripade, ze pracujes s profi aplkaciami, kde je kazdy MHz dobry a aj vacsia Cache
Priklad.:
alebo:
Nad E6750 by som zacal uvazovat len v pripade, ze pracujes s profi aplkaciami, kde je kazdy MHz dobry a aj vacsia Cache
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
ignorelist:Assassin, Mani, ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
ignorelist:Assassin, Mani, ...