Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Guten Tag,
mam doma jednu E50 a kedze uz neviem, co od dobroty robit ( ), tak som si chcel nahodit aj nejake seksy pozadie. Problem je v tom, ze aj keD si stiahnem original pozadie pre E50 v rozliseni 320*240, tak sa natiahne len na cca 50% plochy, co vyzera znacne divne. Da sa nejako rozumne dosiahnut, aby to bolo na celej velkosti? (Mam default temu Nokia, aj keD pochybujem, ze to nejako ovplyvnuje )
Dakovala.
///Novy post dole
Naposledy upravil/-a jaffar v Št 29. Nov, 2007, 23:04, upravené celkom 1 krát.
Dostanes to tam iba cez temu, ktoru si vytvoris sam ... Vola sa to nokia themes studio a najdes to na nokia stranke niekde. inak to na celej poche mat nebudes ani ked sa zozkrajas. Najdi si na nete origos temu tej nokie a cez ten program ju uprav a vloz tam ine pozadie. Inak sa to neda, mam to uz odskusane ...
Dalsia vec, myslel som, ze je to len nezvyk, ale ten telefón zvoni hrozne potichu a takisto aj pri hovore je potichu (v trolejbuse nepocujem zvonenie na max...), je to chyba FW alebo HW(odstranitelna alebo nie?)?
Dakujem.
zalezi od toho co povazujes za potichu ... Podla mna je to len zvyk, ze telefon zvoni a neskrieka ako ine ... A to ze slabo pocujes je tak isto diskutabilne, kedze kazdemu sa zda hlasitost individualna ...
Asi takto, na starej 6210 bol reproduktor lepsie pocut pri 3/4 hlasitosti. A zvonenie neviem, mozno je to normalne, ale aby som pri maximalnej hlasitosti mal maz este zapnute aj vibracie, aby som vobec v doprave/aute... pocul. Pride mi to divne no...
Ahaaaa ... No 6210 nema polyfonicky reprak, ale iba obycajny buzzer ktory vie iba bliakat. Toto je uz reproduktor, ktory nevie zhrat tak hlasite tony ako piezo na 6210, preto je to dost tiche pri prechode zo 6210 na E50 ... Budes si musiet na to zvyknut.
Jerry napísal:Ahaaaa ... No 6210 nema polyfonicky reprak, ale iba obycajny buzzer ktory vie iba bliakat. Toto je uz reproduktor, ktory nevie zhrat tak hlasite tony ako piezo na 6210, preto je to dost tiche pri prechode zo 6210 na E50 ... Budes si musiet na to zvyknut.
aaaa, zla definicia. Reprak som myslel v sluchadle, nie ten co "zvoni"
//s tym zvonenim sa asi budem musiet zmierit no... Ale hento vyssie ma stve...
Nooo sluchadlo je hore ... Ak sa ti zda tiche a mas to v zaruke, daj to reklamovat, vymenia ti to na pockanie v autorizovanom servise nokia. V tvojom pripade najlepsie CMS BA, Pecnianska 5 ... Ale najskor si to vyskusaj s inym podobnym mobilom, ci je to ozaj tiche oproti tvojmu ...
Naposledy upravil/-a Jerry v So 01. Dec, 2007, 21:52, upravené celkom 1 krát.
Hej, nieco take som mal v plane, kamaratov otec ma E50 dve alebo tri... Len som chcel vediet, ci to nie je nejaka znama chyba vseobecna. Tak skusim teda, Dakujem za rady