problem s novym tonerom
- karajo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Feb, 2006, 02:00
problem s novym tonerom
potreboval by som poradit, mam tlaciaren HP laserjet 5P, vymienal som toner a teraz mi to tlaci nejake blbosti/tlaci to pekne len nezmysly/, neviem ci to treba nejako zresetovat, skusal som uz asi vsetko, dost by mi pomohol manual ale na nete ho neviem nikde zohnat...za rady vopred dakujem
- karajo
- Nový používateľ
ale ono to ide, vytlaci aj tu uvodnu stranku len potom to nevytlaci co ma ale iba dake somariny -1 riadok, sa mi zda ze to treba nejako resetnut ked sa dava novy toner ale neviem ako, su tam len dva gombiky a snimi to nejak treba, nejako kombinacia alebo take nieco, potrebujem ten manual k tomu a neviem ho nikde zohnat
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
no vyzera, ze na ich stranke manual nie je:
TU
edit: nasiel som ho.
http://www.hylink.com/PrinterManual.html
TU
edit: nasiel som ho.
http://www.hylink.com/PrinterManual.html
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Nic sa nikde neresetuje, vymenis toner a dalej normalne tlacis. Skor si cekni ovladace, pripadne prepojenie PC s tlackou
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- karajo
- Nový používateľ
killswitch dakujem presne to som hladal, zajtra to podla toho nejako skusim spravit
to Toman: to som uz skusal ale nepomohlo, ono to neslo ani na tych povodnych co som mal pred vymenou toneru...myslim ze ovladacom to nemoze byt ...skusim podla manualu sa nejako vysomarit z tych kombinaciu dvoch tlacidiel, ono to treba asi nejak vyresetovat
to Toman: to som uz skusal ale nepomohlo, ono to neslo ani na tych povodnych co som mal pred vymenou toneru...myslim ze ovladacom to nemoze byt ...skusim podla manualu sa nejako vysomarit z tych kombinaciu dvoch tlacidiel, ono to treba asi nejak vyresetovat